Implică-te în proiectul comunitar Arboretum și „…dă luptă poluării aerului!”

arboretum, ziua mediului, planeta pamant

Pe 5 iunie este marcată Ziua Internațională a Mediului, fondată de Organizația Națiunilor Unite în 1972. Anul acesta se desfășoară sub sloganul „Să dăm luptă poluării aerului!”. Vino să meditezi asupra faptului de unde, de fapt apare aerul curat și ce putem face noi, oamenii de rând, pentru a asigura aer pur și sănătos nouă și generațiilor următoare.

ARBORETUM este un proiect comunitar de creare a unei pepeniere didactice. Aici oamenii învață să crească din sămânță copaci și arbuști de specii rare, decorative, mielifere, inclusiv și cele incluse în Cartea Roșie. Puieții se cresc prin metoda rădăcinii protejate și destinați apoi să fie plantați în locuri publice, arii private și protejate, terenuri degradate. Acești puieți pot fi plantați 10 luni pe an, în loc de 3-4 săptămîni în sumă toamna și primăvara. Pe lângă aceasta, mai au și alte avantaje majore.

ARBORETUM este un proiect non-profit dezvoltat de un grup asociații obștești și antreprenori, în colaborare cu Grădina Botanică, Dendrariul și alte instituții de profil.

Evenimentul de lansare presupune o prezentare publică și detaliată a mecanismelor proiectului și a campaniei de crowdfunding inițiale. Prin ea orice persoană, aflată în orice punct al Planetei, poate contribui la startul proiectului și, în final, la înverzirea sustenabilă și rezistentă schimbărilor climatice. Evenimentul se desfășoară la Tucano Coffee Brasil, începând cu ora 17.30, în limba Română. Întrebările pot fi formulate în Rusă sau Engleză.

Intrarea liberă. Numărul de locuri este limitat. Prioritate vor avea cei ce au confirmat prezența prin Going la eveniment.

Previous 10 ПРИЧИН СТАТЬ ЧАСТЬЮ MOLDOVAN DESIGN WEEK 2019 В КАЧЕСТВЕ ГОСТЯ
Next Ia-ți prietenii și vino la cel mai colorat eveniment al lunii iunie: să-ți pictezi și să-ți iai traista acasă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *