Descoperă 3 site-uri pe care să le accesezi în timpul liber


Internetul este un loc vast. Dacă ești adolescent, poate fi greu să găsești site-uri după propriul interes. De aceea am venit în ajutor cu trei site-uri pentru tineri.

Teen Vogue

Teen Vogue este un site online a revistei Vogue. Sigur, Teen Vogue postează despre cele mai recente tendințe de modă și despre ce poartă celebritățile tale preferate, dar este mult mai profund decât atât. Site-ul acoperă „cele mai recente știri despre celebrități, politică, modă, frumusețe, wellness, stil de viață și divertisment”. Are o mare varietate de articole de opinie despre cele mai mari probleme de actualitate, asigurându-vă că rămâneți informat și critic.

Young Composers

Cânți la un instrument sau îți place să compui propriile tale piese muzicale? Dacă da, Young Composers este locul potrivit pentru tine. Este un panou de mesaje pentru ca oamenii să discute tot ce are legătură cu muzica. Puteți să vă încărcați propriile compoziții și să obțineți feedback comunității, să evaluați munca altora și să participați la competițiile lunare. Nu numai că este un loc grozav pentru a vorbi cu oameni care au aceleași idei, dar îți va spori și încrederea în muzică.

Underlined

Dacă îți place să citești sau să scrii, ar trebui să accesezi Underlined. Echipa postează în mod regulat cu cele mai recente recomandări de cărți, chestionare distractive și activități. Totuși, aceasta este doar suprafața site-ului.  Dacă te înregistrezi pentru un cont, atunci îți poți posta propriile povești pentru a le împărtăși comunității. Este o modalitate grozavă de a-ți exersa scrisul și de a-ți exprima creativitatea. Poți, de asemenea, să răsfoiești poveștile altor persoane pentru a te inspira.

Nu îți petrece tot timpul online!

Acestea sunt câteva site-uri web pe care adolescenții își pot petrece timpul. Doar nu uita să ieși afară din când în când – trebuie să îți menții starea de spirit și corpul în formă.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Autoare: Moldovan Iana

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job full-time: Asistent la biroul de suport pentru Blue Dot
Next Curs de instruire pentru lucrătorii de tineret „Ce este normal?”, Spania, 1-8 octombrie 2022
Dumitrița Albu
About the author

Dumitrița Albu

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + fifteen =