Participă la un webinar și află cum planifici și gestionezi munca la distanță


Facilitarea Societății Civile a Parteneriatului Estic organizează webinarul „Îmbrățișând munca la distanță pentru CSO”. Participă și tu!

De data aceasta tema discutată va fi despre cum munca la distanță va afecta procesele de planificare și implementare în munca zilnică a echipelor noastre. Vei afla cum se identifică principalele capcane și vezi cum sunt abordate aceste provocări de companiile IT.

Când va avea loc evenimentul:

În cadrul acestei discuții vor fi organizate 2 webinare: pe 10 aprilie 2020 la ora Bruxelles-ului în engleză și 10 aprilie 2020 la 14:30 ora Bruxelles-ului în limba rusă.

Cum participi la aceste webinare?

Dacă sunteți interesat să participați, vă rugăm să trimiteți un e-mail la grantees_helpdesk@eapcivilsociety.eu. Recomandabil, înainte de 9 aprilie 2020 la prânz, ca să primiți din timp, un link către Webinar.

Această serie de webinarii organizate de Eastern Partnership Civil Society Facility, au scopul de a ajuta și susține organizațiile în aceste momente dificile cu pandemia COVID-19 care afectează întreaga lume. Vor exista 4 webinarii, fiecare dintre ele care se confruntă cu un aspect specific al tranziției organizațiilor la muncă. Vei cunoaște unelte și instrumente care te pot ajuta la fiecare pas.

Mai multe detalii despre webinarul cu tema: munca la distanță, vei găsi accesând acest link.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Seminar online: „Să vorbim despre sănătatea mintală”
Next Mirt.md organizează webinarul: „Voluntariat online pe timp de pandemie”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 4 =