Ce te așteaptă în meseria de bucătar-șef? De care studii ai nevoie? La aceste întrebări vei găsi răspuns, dacă vei veni la o întâlnire cu tânărul bucătar-șef Denis Seriojnikov. Nu rata ocazia de a participa!
Pe 5 martie la Youth Association ASIST va avea loc o întâlnire cu Denis Seriojnikov, bucătar-șef Meating Point.
În urma discuțiilor cu Denis Seriojnikov, vei afla detalii despre temele enumerate mai jos:
- Cum poți să devii șef-bucătar și care sunt cerințele angajatorilor?
- De care studii ai nevoie?
- Ce aptitudini te pot ajuta să avansezi în cariera de șef-bucătar?
- De ce aspecte trebuie să ținem cont când creem un meniu pentru restaurant?
- Costuri aferente și riscurile profesiei;
- Perspectivele de moment.
Pentru cine este organizat evenimentul:
Tineri care doresc să se determine cu domeniul de studii și activitatea profesională, care le va asigura venitul și satisfacție in viitor.
Data: 5 martie;
Ora: 16:00-17:00;
Locul: sediul ASIST, str. București 77/5
Evenimentul este gratuit.
Descoperă mai multe posibilități de dezvoltare personală, urmărind youth.md!
No Comment