Fii debater în cadrul dezbaterilor la nivel local. Y-PEER Moldova te invită!


y-peer moldova dezbateri tineri

Ești activ și vrei să te implici în dezbateri, prin care să discuți o problemă a tinerilor, dar și să-ți dezvolți abilitățile de comunicare în public? Y-PEER Moldova îți oferă posibilitatea să fii debater în cadrul dezbaterilor la nivel local.

Această activitate este implementată în cadrul Programului de Granturi pentru Organizațiile de Tineret, cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. Fii mesagerul informațiilor utile și veridice despre sănătatea sexuală și reproductivă, prin intermediul tehnicii de dezbatere. În urma acestei actvități îți vei putea dezvolta abilitățile de comunicare în public și vei cunoaște multe lucruri interesante și utile pentru comunicarea cu autoritățile publice locale.

Dacă ești interesat să participi, completează acest formular. Detalii pe pagina de facebook Y-PEER.

Termen limită de aplicare: 15 iulie 2020.

Nu rata această șansă unică de implicare activă în soluționarea problemelor tinerilor din localitatea ta! Y-PEER Moldova te îndeamnă să îți încerci puterile, ca să te dezvolți ca personalitate!

Dezbaterele publice au drept scop implicarea tinerilor din 10 localități în fortificarea comunicării tânăr-APL, promovând mesaje despre sănătatea sexuală și reproductivă și comportament responsabil în adolescență, activism civic, implicare a tinerilor în procesul de luare a deciziilor la nivel local, ghidare în carieră prin tehnici de dezbatere.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „Storytelling” cu Emilian Crețu, eveniment marca Clubul Voluntarilor Artico
Next Job pentru tineri // AO „Părinți Solidari” angajează asistent de proiect part-time
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + 10 =