Job în Chișinău la Misiunea Socială Diaconia


job în chișinău fundraiser diaconia

Job în Chișinău: Misiunea Socială Diaconia caută un coleg, care va fi responsabil de relația cu donatorii. Împreună să aducă istoriile de viață la inima cât mai multor oameni.

Misiunea Socială „Diaconia” este structura socială a Mitropoliei Basarabiei care activează pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Echipa „Diaconia” au creat deja mai multe proiecte remarcabile de ajutor și suport social, precum: „Banca de haine” , „Aproape de aproapele” , „Masa Bucuriei” și multe altele, care au contribuit la îmbunătățirea calității vieții multor oameni nevoiași.

În loc CV cu multe pagini sau engleză avansată, echipa Diaconia va aprecia implicarea, energia, comunicarea, româna și dorința de a construi împreună povești cu final fericit. În termeni job.md ar fi “responsabil de relația cu donatorii” sau “fundraiser”.

Vei avea șansa și uneori neșansa să inovezi când nu-s rețete, să bați la uși, să povestești, repovestești, să scrii, să suni și în fiecare zi să cunoști oamenii. Oameni bucuroși să facă echipă cu tine. Oameni care îți mulțumesc că i-ai implicat, sunat, întâlnit, ajutat.

Termen-limită: 30 ianuarie

Salariu, așteptări și plăceri personale, toate aceste subiecte vor fi discutate la interviu.

Dacă ești interesat poți contacta pagina de facebook a Misiunii.

Mai multe oferte de job în Chișinău poți cunoaște urmărind pagina noastră youth.md.

Previous Studii peste hotare: New School din Georgia anunță concursul de înscriere a studenților
Next Activități de voluntariat: cu RVC vei ajuta persoanele în etate
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *