Vino la evenimentul de prezentare publică a raportului „Discursul de ură și instigarea la discriminare”

promo lex, discursul la ura, monitorizare

Asociația Promo-LEX te invită la evenimentul de prezentare publică a Raportului „Discursul de ură și instigarea la discriminare în spațiul public și mass-media din Republica Moldova, anul 2019”. Evenimentul va avea loc pe 30 iulie, ora 10.00, la Summit Events.

Raportul analizează aspectele practice ale discursului instigator la ură și discriminare în Republica Moldova, precum și datele cantitative obținute în cadrul unui efort de monitorizare realizat de către Asociația Promo-LEX în perioada 11 ianuarie – 11 aprilie 2019. Raportul include și campania electorală pentru Alegerile Parlamentare din 24 februarie 2019 și vizează sursele mass-media din spațiul online, TV, rețele de socializare, platforme cibernetice de stocare și distribuire a informațiilor, evenimente publice, persoane publice, politicieni și figuri religioase din Republica Moldova.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Consolidarea unei platforme de dezvoltare a activismului si educației de drepturile omului în Republica Moldova – etapa II”, cu suportul Departamentului Justiție și Drepturile Omului al Fundatia Soros-Moldova.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „ECO Moldova” – un proiect aniversar al Agenției de Investiții, care va promova produsele organice autohtone
Next Ministerul Tineretului și Sportului te invită să participi la „Școala de vară 2019 – Program Național de Formare”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × three =