Friday Talks: Prognoza evoluției comunicațiilor electronice


Friday Talks comunicații eletronice

Următorul eveniment, din seria Friday Talks te invită să afli mai multe despre evoluția comunicațiilor electronice. Alătură-te evenimentului și descoperă lucruri mai puțin știute despre acest domeniu, de la Alexandru Cebotari.

Pornind de la telefonie fixă, produsele din domeniul Comunicațiilor sau mai exact din domeniul TIC, dat fiind faptul că domeniul Comunicațiilor s-a amalgat cu domeniul Tehnologiilor Informaționale, au devinit tot mai complexe de-a lungul timpului, oferind consumatorilor funcționalități mult mai multe.

Industria media acum se suprapune foarte mult cu industria TIC. De exemplu, dacă consumatorii petrec câteva ore pe zi comunicând cu prietenii prin Facebook sau a altor platforme digitale, aceasta poate fi considerată comunicație la modul conservativ de percepere a acestei?

Digitalizarea serviciilor de telecomunicații a produs multe avantaje, inclusiv o gamă mult mai largă de servicii, o piață mai diversificată și competitivă și un mediu în care noile inovații se deplasează mai repede pe piață.

Impactul complet al acestor tendințe asupra telecomunicațiilor pe termen lung probabil nu este încă evident. Despre aceasta și discutăm împreună cu Alexandru Cebotari – Fondatorul și CEO-ul AVOapp.

Participarea la eveniment este gratuită. Notează-ți în agendă ziua de 19 iunie 2020, ora 18:30 – 19:30! Întâlnirea online Friday Talks va avea loc, în format de webinar.

Este necesară înregistrarea prealabilă la acest link.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment online: Ce este telepatia cu Doru Constantin Dulcan
Next Program pentru jurnaliști cu experiență de minim doi ani, cu experți din șase țări
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + 17 =