Atelier grafic de generare a ideilor cu Maks Graur// Posters on the Move


Atelier grafic de generare a ideilor cu Maks Graur. Înregistrare obligatorie până pe 31 august 2022, completând formularul. Accesul la atelier va fi asigurat prin confirmare email, cu o zi înainte de eveniment.

Despre eveniment:
Atelierul grafic va fi ghidat de Maks Graur – ilustrator și art director din Chișinău, la moment stabilit la București. Maks va povesti despre procesul lui de a naște idei vizuale în baza unui concept, cum să ieși din pana de creație și cum alegi ideea cea mai reușită. Participanții vor pune în practică metodele împărtășite de Maks și vor jongla cu diferite variațiuni, astfel încât la finalul atelierului, fiecare să-și găsească propriul proces creativ. Participanții vor învăța să-și dea frâu liber imaginației și cum s-o ghideze ca să ajungă sub forma unui poster pentru campania „Posters on the Move”.

* * *
Atelierul servește drept eveniment de susținere a campaniei Posters on the Move, în care curioșii și creativii locali sunt invitați să se informeze despre tema mobilității alternative și să creeze afișe pentru apelul deschis.

Mai multe detalii despre campania de afișe, regulament, juriu, termeni și scopuri puteți găsi aici.

 * * *
Campania „Posters on the Move” face parte din proiectul „Moldova on Bikes” care este implementat în cadrul proiectului „Suport pentru Guvernul Republicii Moldova în implementarea Agendei 2030”, finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Vezi mai multe detalii.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de selectare a 6 facilitatori și facilitatoare în cadrul proiectului „Intercultural Exchange Moldova”
Next Humanitas la Bookfest Chișinău – programul evenimentelor
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + 12 =