Lansarea Scuarului Tinerilor va avea loc în această duminică. Vino și tu!


Direcția Generală Educație, Tineret și Sport al Consiliului municipal Chișinău invită toți doritori la Lansarea Scuarului Tinerilor, duminică, 21 noiembrie, ora 10:00.

Proiectul „Scuarul Tinerilor” a fost câștigat de către Centrul Municipal de Tineret Chișinău în cadrul Programului Buget Civil al Primăriei municipiului Chișinău, ediția 2021.

Scuarul Tinerilor vine să ofere tinerilor municipiului Chișinău un spațiu în aer liber, unde să se desfășoare mai multe activități folositoare și interesante pentru tineri, cum ar fi: ateliere, instruiri, dezbateri, spectacole, etc. De asemenea, acesta va putea fi folosit de tineri și ca un spațiu de recreere și petrecere a timpului liber.

Obiectivul general al proiectului este asigurarea tinerilor cu un spațiu de agrement în aer liber pentru efectuarea mai multor activități în interesul tinerilor, petrecerea timpului liber, etc.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt susținerea și promovarea ideilor tinerilor în valorificarea spațiului verde anexă a Centrului Municipal de Tineret Chișinău, având la bază un concept inovativ și crearea unui spațiu în aer liber pentru tineri, unde pentru aceștia să se desfășoare training, instruiri, difuzări de film, concerte, ateliere, cluburi de interese, etc.

Pe parcursul zilei urmează să se desfășoare activități destinate tuturor, precum Târg de oportunități, Panel de discuții, Workshop de robotică, și alte surprize.

Atașat găsiți agenda evenimentului: https://cutt.ly/hTmrO73

Persoană de contact: Petru Grecu, director al Centrului Municipal de Tineret Chișinău, tel. 022 482 420, email: info.centrultineret@gmail.com

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „Altfel de modele. Altfel de discursuri” organizat de Centrul de Drept al Femeilor și IFIS
Next Cunoaște serialele autohtone susținute de Ambasada SUA
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =