Află despre Fundraising si Antreprenoriat Social alături de Fundația pentru Educația Non-Formală

fundatia pentru educatia non formala, ambasada sua, Fundraising si Antreprenoriat Social

Pe 22 august 2019, ora 10:30 la Tucano Coffee Brasil (str. Alexandru cel Bun 91), vino la lansarea proiectului: „Dezvoltarea Sustenabilității Financiare a Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova”.

Proiectul este organizat cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova și are ca scop: dezvoltarea capacităților instituționale ale 20 de OSC din Republica Moldova în aplicarea unor modalități inovatoare de finanțare a activităților de bază și diversificarea surselor de finanțare, până la sfârșitul anului 2019.

Vor fi desfășurate 2 instruiri la tema Antreprenoriat social și Fundraising, iar ulterior participanții vor primi suport în organizarea unei campanii de fundraising, pentru acumularea de experiență și feedback.

Dacă ești interesat, ești așteptat la lansarea proiectului. Nu uita să completezi formularul de înscriere: https://forms.gle/KWRGTL4jBAWhQNuo7 până pe 20 august 2019.

Acest proiect este organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Programul de mini-granturi pentru organizațiile de tineret a fost lansat
Next Vara pe ultima sută de metri. Iată câteva evenimente unde să mergi
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − two =