Fii voluntar la cel mai frumos eveniment caritabil „Maratonul Copiilor”

voluntariat, diaconia, maratonul copiilor, voluntariat chisinau

Dacă vrei să acorzi puțin din timpul tău celor care au nevoie, fii voluntar la cel mai frumos eveniment caritabil cu scopul de a oferi copiilor din familii nevoiaşe şansa de a merge la şcoală.

Pe data de 13 octombrieMisiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Maratonul copiilor. Evenimentul de caritate, dedicat copiilor cu vârsta între 6 și 12 ani, se va desfășura la Manejul de Atletică Ușoară, strada Andrei Doga 26, începând cu ora 10:00. 

Scopul evenimentului este de a colecta fonduri necesare pentru a susține copiii din familii nevoiașe să meargă la școală.

În cadrul Maratonului, vor fi implicați o sută de voluntari – tineri care vor avea atribuții indispensabile în desfășurarea evenimentului.

Responsabilități: implicarea în amenajarea terenului sportiv, organizarea și desfășurarea atelierelor creative, supravegherea copiilor pe pistă, oferirea bilețelelor cu indicarea distanței alergate, înmânarea diplomelor pentru participanți, pregătirea pungilor cu premii etc.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

Ai decis să te înscrii în cursa bunătății? Sună la numărul de telefon: 060 099 233 sau găsește-ne pe pagina de Facebook, Misiunea Socială Diaconia.

Previous Vino la Primul Birou de Organizare Comunitară din Chișinău și beneficiază de suport
Next Vino să dezbați vechiul şi noul în sistemul educațional din Republica Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *