3 filme Disney de privit dacă ți-a plăcut Cruella


cruella

Cruella, cel mai așteptat film al anului, ne poartă în anii 1970, în Londra revoluției punk rock, pe urmele Estellei, o fată hotărâtă să aibă o carieră în design. Echipa Youth.md  îți recomandă niște filme Disney, care vor fi pe placul tău, dacă ai privit Cruella cu sufletul la gură.

Descendenții 

Descendenții  este un film Disney de aventură muzicală live-action. În regatul Auradon, Ben, blândul fiu al regelui Adam și al reginei Belle, oferă o șansă la izbăvire descendenților unor personaje negative clasice din lumea Disney: Cruella De Vil, Maleficent, Regina cea Rea și Jafar.

Maleficent

Maleficent, cu Angelina Jolie în rolul principal, este un film popular întunecat Disney. Frumoasa și tânăra Maleficent trăiește o viață idilică în pașnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii și o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora crește, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deține cheia unui viitor pașnic al întregului ținut.

101 dalmațieni

Acest film animat Disney din 1961 a fost prima adaptare a romanului original. Filmul este încă considerat a fi unul dintre cele mai bune filme animate ale Disney, până în prezent. Veți vedea prima adaptare pe ecran a lui Cruella De Vil, o moștenitoare malefică, care răpește 99 de cățeluși dalmațieni  pentru a-și face o blană din piele.

Alice in Wonderland

Inspirat din volumele “Aventurile lui Alice in Tara Minunilor” și “Aventuri in Țara Oglinzii” ale lui Lewis Caroll, filmul “Alice în Wonderland” demontează tot ceea ce știam – sau credeam că știm – despre cunoscuta poveste, pentru a o recrea într-un stil nou, pe cât de excentric, pe atat de captivant.

Alice are 19 ani și se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge și, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Țara Minunilor, un loc pe care știe că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-și mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb spune că s-a întors după Alice pentru că ea este singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inima Roșie. Va reuși Alice să salveze Țara Minunilor și să se întoarcă în lumea reală?

Beauty and the Beast

În micul oraş Villeneuve, Belle, o tânără luminoasă, cu un spirit liber, care iubeşte să citească, îşi vede de treburile monotone de zi cu zi. Ea locuieşte cu tatăl său, Maurice, un artist singuratic. Deşi este frumoasă şi binevoitoare, locuitorii oraşului nu ştiu ce să creadă despre ea, rămânând pentru ei o enigmă. Refuză constant avansurile neobosite ale arogantului Gaston, ignorându-l cu desăvârşire.

Sper că acest articol ți-a stârnit curiozitatea. Pentru mai multă informație poți vizita site-ul nostru la Youth.md. Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Sulima Daniela

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous America House vă invită să aflați mai multe despre Programul „Startup Universities”
Next Job full-time // APSCF angajează coordonator/oare proiecte
Erica Protap
About the author

Erica Protap

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 4 =