Cele mai bune mărci ecologice de la care puteți cumpăra online


produse ecologice

Este destul de descurajant să vezi atât de multe produse care nu sunt ecologice. Se vând o mulțime de articole care nu sunt ușor de reciclat, dăunătoare planetei dacă sunt eliminate în mod necorespunzător sau conțin substanțe chimice toxice și așa mai departe. Dar există atât de multe lucruri care pot fi realizate în mod durabil și folosind materiale având în vedere planeta. Aceste mărci ecologice sunt dovada acestui lucru!

Din fericire, există multe companii și mărci care au devenit ecologice sau își bazează întregul brand pe conceptul de sustenabilitate, fiind ecologice sau cu un deșeu zero. De la crearea de produse durabile, folosirea materialelor reciclate sau îmbunătățirea lumii prin fiecare achiziție, suntem norocoși să avem organizații mari care fac diferența prin afacerea lor.

Deci, dacă doriți să faceți alegeri de cumpărături mai inteligente și mai durabile, ați ajuns la locul potrivit!

Tentree


La fiecare articol pe care îl achiziționați pe Tentree, sunt plantați 10 copaci. Scopul lor este să planteze 1 miliard de copaci până în 2030. Nu numai asta, dar sunt și dedicați durabilității, astfel încât hainele lor sunt realizate cu materiale ecologice.

De asemenea, puteți câștiga semințe care pot fi răscumpărate la următoarea dvs. achiziție pentru reduceri suplimentare. Veți obține o sămânță pentru fiecare dolar pe care îl cheltuiți, 10 semințe pentru o revizuire a produsului (o dată pe lună), 10 semințe pentru urmărirea lor pe canalele lor de socializare și multe altele.

Mother Erth


Mother Erth vinde genți de mână fabricate din materiale nereciclabile pe care le interceptează înainte de a ajunge în ocean. Ele transformă aceste materiale în frumoase genți țesute manual în diferite stiluri. Obiectivul acestui brand ecologic este de a elimina deșeurile de plastic și de a împuternici mamele meșteșugărești, producătorii acestor pungi incredibile.

Acestea creează genți de umăr, geantă de mână și ambreiaje și pot fi colorate, albe sau argintii. Fiecare geantă este unică în felul său. De asemenea, puteți trăi cu senzația minunată că aceste materiale nu sunt undeva în ocean. În schimb, sunt în jurul umărului sau în mâna ta.

Branch Basics


Branch Basics vinde sticle reutilizabile și produse de curățare concentrate. Pur și simplu îți iei sticla și adaugi apă până la linia de plutire. Apoi, adăugați concentratul de curățare până la linia de săpun și agitați pentru a amesteca într-un detergent puternic.

Concentratul de curățare este sigur pentru oameni, este pe bază de plante și minerale, fără conservanți nocivi, biodegradabil, non-OMG și nu este testat pe animale. De asemenea, produsul de curățare nu conține parfumuri, făcându-l un produs excelent pentru persoanele cu sensibilitate la parfumuri și substanțe chimice dure, dar puteți adăuga uleiuri esențiale dacă vă place.

Net Zero Co


Net Zero Co este o companie destul de incredibilă din mai multe motive. Puteți găsi toate articolele esențiale cu deșeuri zero pentru bucătăria, baia și multe altele, toate la un preț destul de accesibil. Vind produse reutilizabile, cum ar fi folie de ceară de albine pentru a înlocui pachetul de agățare sau pungile de silicon pentru a înlocui pungile de plastic de unică folosință.

Puteți găsi, de asemenea, produse pentru baie, cum ar fi ata biodegradabilă sau bucăți de bumbac reutilizabile din bambus pentru demachierea. Ceea ce îi face și mai minunați este faptul că toate aceste articole fără plastic sunt livrate și fără plastic. Ambalajul lor este 100% reciclabil și 100% biodegradabil.

Folosesc mesaje poștale compostabile, care sunt realizate cu amidon de porumb; cerneală de soia și alte materiale vegetale, iar cutiile sunt sigilate cu bandă de hârtie. Asta înseamnă că poți pune totul în compostul tău de acasă sau îl poți recicla. Încă nu ești convins? De asemenea, plantează copaci la fiecare achiziție, în parteneriat cu Eden Reforestation Projects.

Unwrapped Life


Dacă doriți să cumpărați șampon și balsam fără plastic, consultați Unwrapped Life. Au o mare varietate de șampon și balsam pentru bar, precum și alte elemente esențiale fără deșeuri. Puteți achiziționa haine organice, pungi reutilizabile; paie din oțel inoxidabil, săpunuri vegane pentru corp și multe altele. Au și săpunuri pentru bebeluși și copii. Produsele vin înfășurați în hârtie maro în loc de plastic, într-o cutie mică de carton cu bandă maro.

Proof


Proof creează sticle de apă refolosibile și fără BPA, care sunt construite pentru a rezista pentru a reduce amprenta noastră de carbon. Acest produs cu deșeuri zero este realizat cu tehnologia lor Ecoproof; care este o tehnică de izolare netoxică. Nu există acoperiri de cupru sau contaminanți de care să vă faceți griji.

Thrive Market


Thrive Market este o comunitate de membri în care puteți găsi toate produsele și mărcile organice și durabile preferate la un preț redus. Au multe categorii din care să aleagă. Acasă, animale de companie, alimente, vin, vitamine și suplimente; produse de înfrumusețare, baie și corp și lucruri pentru bebeluși și copii.

Ceea ce este destul de uimitor la Thrive Market este că, pentru fiecare abonament vândut; acel abonament sponsorizează un abonament gratuit pentru o familie americană cu venituri mici. Motivul pentru care fac acest lucru este că vor ca mai mulți oameni să aibă acces la aceste prețuri reduse pentru produse durabile; astfel încât să poată trăi un stil de viață mai ecologic.

Ei au, de asemenea, o garanție că vă veți restitui calitatea de membru în economii în fiecare an și că, dacă nu, vă vor trimite diferența!

Pela Case


Husele pentru telefon Pela sunt 100% compostabile, fiind în același timp suficient de rezistente pentru a rezista la scăpare și zgârieturi. Husele Pela sunt realizate cu Flaxstic®, care este alcătuit din elastomer bioplastic compostabil și materiale din paie de in. Are o amprentă de carbon mai mică și mai puține emisii de gaze cu efect de seră decât plasticul tradițional!

De asemenea, sunt membri de 1% pentru Planetă. O parte din fiecare vânzare este destinată inițiativelor de curățare și conservare a oceanelor. Pela are o garanție de protecție a ecranului că, dacă ecranul dvs. se sparg în timp ce poartă carcasa și protectorul de ecran lichid, vor plăti pentru reparații.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmăreste-ne pe Facebook, Instagram sau Telegram!

Reporter Youth.md: Daniela Panico

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri // HR-Consulting anunță concurs de selectare HR-Manager
Next Job full time // Federația Agricultorilor angajează manager financiar
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 3 =