Eveniment internațional pentru tinerii interesați de antreprenoriat social


Eveniment internațional pentru tinerii interesați de antreprenoriat social din țările Parteneriatului Estic (inclusiv Moldova) „Educarea antreprenorilor sociali de succes în regiunea parteneriatului estic”, va avea loc joi, 23 septembrie 08.30 – 12.15 CET.

Acest eveniment intraregional va aborda condițiile, oportunitățile și tendințele pentru a încorpora și a spori antreprenoriatul social al tinerilor și antreprenoriatul tinerilor în sistemele educaționale existente.

Vă puteți înscrie la evenimentul regional al Parteneriatului estic aici pentru a vă confirma participarea până marți, 21 septembrie 2021.

Evenimentul în sine va avea loc în limba engleză cu traducere simultană în limba rusă și va folosi „Zoom” ca platformă online.

Pentru informații mai detaliate despre program, contactați: alyona@odb-office.eu. În cazul oricăror întrebări legate de înregistrare sau logistică: Guenadi.Sobal@gopa.de

Așteptăm cu nerăbdare participarea dvs. activă, schimbul de bune practici și îmbunătățirea învățării reciproce pentru a încuraja antreprenoriatul social al tinerilor în regiunea Parteneriatului estic și în UE.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Mergi într-o excursie imaginară la cele mai frumoase castele din lume
Next Job part-time // A.O. Save Chișinău angajează asistent/ă de proiect
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =