7 joburi neobișnuite ce se plătesc surprinzător de bine


joburi care se plătesc bine

În timp ce unii oameni au joburi ce sună familiar, alte persoane au decis să meargă pe o altă cale, către locuri de muncă mai ciudate. Însă, e important ca jobul tău să-ți aducă un venit, iar, din fericire aceste joburi neobișnuite plătesc și destul de bine.

Coordonator de doliu

Salariul în medie:  $47,076 pe an
Red Rose on Gray Rock

Un coordonator de doliu este un profesionist ce ajută familiile cu membri bolnavi în stadiu terminal sau decedați recent. Ei gestionează totul, de la acte la întâlniri, gestionând serviciul de înmormântare și supraveghând voluntarii și personalul; încât familia respectivă să nu fie nevoită să facă acest lucru. Cu un astfel de job, vei fi nevoit să în general să te afli în spitale, case de îngrijire medicală etc.

Expert de culori

Salariu în medie: $17.71 - $23.34 pe oră
2 Day Color Consultant Certification - Sell Color Consults with Confidence

Un expert de culori este o meserie în care folosești statistici, tehnici; psihologia culorilor și teorii pentru a sugera cele mai potrivite culori pentru case, clădiri de companii și multe altele. În acest job vei dezvolta machete și vei produce modele; de obicei pentru un brand , o casă, o clădire etc. Nu ai nevoie de o diplomă pentru a purcede această carieră, dar necesită o pregătire aparte. De asemenea , trăsăturile importante și utile acestui job pe care ar fi bine să le ai sunt creativitatea, inovația și unicitatea.

 Manager de bingo

Salariu în medie: $53,185 pe an
Manitoba's Kinsmen Jackpot Bingo is so hot, game cards are being delivered  to stores secretly - Winnipeg | Globalnews.ca

Sarcina unui manager de bingo este de a gestiona totul într-un cazinou. Acest post nu necesită o diplomă de facultate, dar ai nevoie de cel puțin cinci ani de experiență într-o funcție managerială similară. Dintre lista sarcinilor unui manager de bingo; va trebui să respecți reglementările federale și de stat ale jocurilor; să gestionezi reclamațiile clienților, să aprobi jackpoturile și să supraveghezi plățile. Ai fi, de asemenea, responsabil pentru personalul cazinoului și bugete.

 Hipoterapeut

Salariu în medie: $30.87 pe oră 
Hippotherapienetz e.V.

Hipoterapeutul este o meserie care combină terapia cu călăria. Este un tip de terapie utilizat atât pentru copii; cât și pentru adulți. Această carieră necesită un terapeut calificat și având cunoștințe în tema dizabilităților și ar trebui să fie bun cu caii. Hipoterapia poate fi utilizată pentru a îmbunătăți recreerea pacientului; socializarea și interacțiunea acestuia cu alții. 

 Aromatist

Salariu în medie: $17.05 - $34.96 pe oră
Perfume Maker | Creative Team Building Vietnam | smallWORLD Experience

În calitate de aromatist, ai crea arome naturale și artificiale. Trebuie să ai cunoștințe extinse despre uleiuri esențiale; extracte botanice, arome și esențe pentru a putea recrea aromele din natură. În această slujbă, va trebui, de asemenea, să vii cu noi arome irezistibile pentru cumpărători. Deasemenea acest post necesită un doctorat în chimie sau biochimie.

 Etic clinic

Salariu în medie: $63,190 - $82,435 pe an
Why Is Primary Care Physician Important?

Un etic clinic este o meserie care necesită o poziție imparțială în ceea ce privește anumite decizii medicale pentru a ajuta medicii, pacienții și familiile să ia decizii în cunoștință de cauză. Oamenii au adesea opinii foarte diferite, dar puternice; pe subiecte precum clonarea și cercetarea celulelor stem. În calitate de etic clinic, ai oferi o examinare imparțială a unei probleme pentru a-i ajuta pe cei în cauză să ia decizia corectă. Acest post necesită un masterat sau un doctorat în etică medicală. 

Producător de jucării

Salariu în medie: $96,353 pe an
Toy Maker of Lunenburg | Handmade Toy & Games | Nova Scotia Canada

Responsabilități primare: Un producător de jucării este un profesionist care proiectează jucării distractive și sigure pentru copii. Cunoscuți și ca designeri de produse, producătorii de jucării trebuie să aibă un fler artistic și creativ. Ar trebui să știe cum să folosească materialele în mod eficient pentru a crea jucării care nu ar răni copiii. De asemenea, trebuie să știe cum să proiecteze jucării durabile și ușor de întreținut. Pentru a deveni producător de jucării, trebuie să aveți o diplomă în arte; cum ar fi o diplomă în design.

Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Cernețchi Alisa

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Noul program Europa Creativă anunță concursuri de granturi pentru inițiativele creative
Next Decorarea casei - idei pentru alegerea decorațiunilor
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 5 =