Eveniment cultural pentru tine: Expoziția de fotografie ,,SUIRAY Ukiyo”


eveniment pentru tine

Te fascinează cultura japoneză? Vrei să descoperi arta fotografului Yuki Seli sau poate îți cauți doza zilnică de inspirație, atunci nu rata un eveniment cultural pentru tine!

O nouă serie de lucrări ale fotografului de origine japoneză, sub titlul de    SUIRAY ukiyo este expusă la Muzeul Național de Arte al Moldovei. Conceptul unic al acestui eveniment pentru tine, creat în totalitate de fotograf, pune în evidență strălucirea și luminozitatea pietrei de jad.

Prin intermediul unui aparat de fotografiat, dispozitive optice, camere obscure și a instalațiilor, artistul exprimă esența esteticii japoneze. Jocul de lumini,  frumusețea intimă a lucrurilor, peisajele vaste și detaliile înglobează spiritul omenesc și esența profundă a existenței.

Fotografiile lui Yuki Seli se diferențiază prin tehnica de imprimare a acestora. În procesul creator, el folosește deșeurile industriale generate în timpul producerii sticlei venețiene și nu folosește lumina aparatului foto.

Eşti binevenit să te bucuri de contrastul de lumini și umbre, să contemplezi misterioasa contopire a Omului cu Natura și să redescoperi splendoarea lucrurilor simple din viață, lucruri la care uităm să atragem atenția.

Vino zilnic la acest eveniment cultural pentru tine, până la data de 9 februarie 2020, la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei pentru a redescoperi lumea prin ochii fotografului Yuki Seli!

Pentru mai  multe detalii, fă click aici: https://www.mnam.md/expozitie-de-fotografie-yuki-seli?lang=ro&fbclid=IwAR28nXGv8sfhUpMI7-AZ6UUzgJX6rWZw6HifGLRZw87fm-pI65g2px4Lvnc

Citeşte despre mai multe articole asemănătoare şi evenimente culturale în categoria DIVERTISMENT.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment cultural pentru tineri: Concert de muzică pe întuneric!
Next Vrei să faci voluntariat? Devino parte a echipei AIESEC
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − nine =