Eveniment cultural pentru tineri: Concert de muzică pe întuneric!


Eveniment cultural pentru tineri

Dornici de ceva neobișnuit? Ce spuneți de un eveniment cultural pentru tineri şi un concert de calitate pe întuneric în incinta Sălii cu Orgă!

Într-o eră în care muzica clasică e mai puțină ascultată și în care tinerii sunt tot mai mult ghidați de alte valori, câţiva spectatori pot fi întâlniți în incinte culturale precum Sala cu orgă. Pentru a îmbunătăți situația creată, oamenii de creație vin cu idei inovative. Doar cu titlul în sine, intrigă, nemaivorbind de conceptele promovate.

Un astfel de eveniment cultural este și Concertul pe Întuneric care va avea loc la data de 23 februarie, în incinta Sălii cu orgă. Un eveniment unic și original, neobișnuit prin însuși conceptul său. Ce plăcere deosebită de a savura muzică calitativă într-o atmosferă romantică. Îți oferă frâu liber imaginației, e și o abatere de la formatul original al concertelor de muzică clasică.

Tânărul talentat care a inițiat acest proiect unic este Marcel Lazăr. Pasionat de muzică de la vârsta fragedă de 7 ani, acesta e preocupat de situaţia culturii în țara noastră. Doreşte să o îmbunătățească prin diverse metode neordinare, precum este și Concertul pe întuneric.

Pentru a avea parte de o seară deosebită, nu trebuie decât să achiziționați un bilet, prețul căruia e cuprins între 80-150 lei, fiind posibil de rezervat și online pe https://iticket.md/event/concert-pe-intuneric.

Sunteți așteptați cu mare plăcere într-o companie interesată de prieteni şi muzică, începând cu ora 18:00, la Sala cu orgă.

Mai multe detalii despre acest eveniment cultural pentru tineri puteţi afla, accesând link-ul https://www.facebook.com/events/organ-hall/concert-pe-%C3%AEntuneric/523049221680897/

Citeşte despre mai multe articole asemănătoare şi evenimente culturale în categoria DIVERTISMENT.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Jobexpo 2020: găsește job-ul potrivit pentru tine
Next Eveniment cultural pentru tine: Expoziția de fotografie ,,SUIRAY Ukiyo”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − four =