Vrei să faci voluntariat? Devino parte a echipei AIESEC


aiesec voluntariat

Vrei să faci voluntariat într-o organizație de tineret de talie internațională? Să te alături unei rețele cu mai mult de 80.000 de membri în întreaga lume și 120 de țări participante? Atunci AIESEC îți oferă această șansă!

AIESEC este condus în întregime de tineret, pentru tineret. Scopul organizației este de a dezvolta leadershipul de tineret, oferind experiențe practice membrilor și clienților săi.

Structura AIESEC este împărțită în 6 departamente, prin fiecare dintre acestea îți vei dezvolta abilități pe care educația formală nu le poate oferi. În oricare din cele 6 departament vei avea șansa să te manifești ca personalitate, să simți pe pielea ta ce înseamnă spiritul de echipă și cum e să contribui la schimbările din jur.

AIESEC este o rețea globală de oameni care consideră că conducerea tinerilor nu este o opțiune, ci responsabilitatea asumată de către aceștia. În 2004, în Republica Moldova a fost fondată o filială AIESEC, iar de atunci membrii acesteia lucrează din greu pentru a face țara și lumea întreagă un loc mai bun, oferind experiențe de schimb cultural în care tinerii își pot dezvolta potențialul de conducere.

Acum ai șansa să te alături mișcării! Nu rata această oportunitate și completează acest formular de aplicare.

Pe youth.md vei găsi zilnic posibilități de dezvoltare personală!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment cultural pentru tine: Expoziția de fotografie ,,SUIRAY Ukiyo”
Next Asociațiile de Băștinași pot beneficia de finanțare pentru proiecte locale
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + fourteen =