Activezi în cadrul unui Centru de Resurse pentru Tineret? Participă la cursul – Școala Paternității


școala paternității curs de formare

Societatea de astăzi suferă schimbări majore, în ceea ce ține rolurile și distribuirea sarcinilor casnice. Tot mai mulți tineri, consideră că implicarea tatălui în educația copilului este la fel de necesară ca și în implicarea mamei. Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, participă la “Școala Paternității” organizată în perioada 3-4 aprilie.

A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE invită reprezentanții Centrelor de Resurse pentru Tineret din Republica Moldova , să participe la cursul de formare, implementat în cadrul proiectului “Școala paternității”.

Obiectivul principal al proiectului vizează crearea și asigurarea accesului la educația de promovare și partajare a bunelor practici de îngrijire a copiilor pentru persoanele tinere de gen masculin din Republica Moldova în contextul implementării Strategiei de Comunicare pentru Schimbarea Socială și de Comportament: Primii Pași Necesari pentru a Preveni Violența Bazată pe Gen în Republica Moldova (CSSC).

Școala Paternității este destinată reprezentanților din cadrul Centrelor de resurse pentru Tineret din Republica Moldova și are menirea să ofere suport în cunoașterea și conștientizarea paternității, sarcinilor familiale și a responsabilităților de îngrijire a copilului cu respectarea egalității de gen, coparticiparea la îngrijirea copiilor precum și promovarea normelor de gen corespunzătoare.

Detaliile privind locul evenimentului vor fi ulterior remise către persoanele care au confirmat participarea.

Cheltuielile ce țin de cazare, alimentație și transport sunt asigurate.

Numărul locurilor este limitat! Principiul celor selectați „Primul venit-primul servit!”.

Vă rugăm să confirmați participarea prin e-mail la: prinsan@hotmail.com  cu indicarea numelui/prenumelui/denumirea CRT/telefon și/sau e-mail pînă pe data de 13.03.2020

Mai multe detalii vei găsi, accesând acest link.

Proiectul “Școala paternității”, este finanțat de Fundația OAK prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului „Abordarea violenței domestice în Republica Moldova”.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, împreună cu youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Index Code angajează Director pe Relații cu Clienții
Next Granturi UE: Instrumentul European pentru democrație și drepturile omului
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 13 =