Ești pasionat de IT și inteligența artificială? Vino la un nou eveniment InspiratiON Session


eveniment pentru tineri it

Dacă ești pasionat de domeniu IT, de noile tehnologii şi de inteligenţa artificială, atunci nu ezita să participi la un nou eveniment InspiratiON Session. De data aceasta – în regim online. Întâlnirea va avea loc pe 28 octombrie, la ora 15:00, live, pe pagina de Facebook Orange.

Acest eveniment va fi dedicat subiectului „De ce avem nevoie de etică în inteligenţa artificială”, iar invitată specială este Maria Axente.

Maria Axente este membră în consiliul consultativ pentru implementarea politicilor de inteligenţă artificială din Parlamentul Marii Britanii. Opiniile sale în această privinţă sunt luate în considerare şi de Parlamentul European, ONU, UNICEF, World Economic Forum şi Academia Marii Britanii. Recent, site-ul britanic sifted.eu, susţinut de „Financial Times”, a inclus-o pe Maria Axente pe lista celor 30 de „guru ai inteligenţei artificiale” din Europa şi pe lista celor 21 de femei care transformă inteligenţa artificială (IA) în secolul XXI, întocmită de revista „Forbes”.

De ce să participi la eveniment?

  • Vei afla mai multe despre inteligenţa artificială şi cum aceasta poate ajunge să influențeze libertatea noastră de decizie şi acţiune.
  • Vei înțelege de ce noile tehnologii şi inteligenţa artificială trebuie implementate într-o manieră responsabilă şi transparentă, ţinând cont de drepturile fundamentale ale omului, dar şi de riscurile şi limitele acestor tehnologii.
  • Vei cunoaște care sunt provocările, avantajele, dar şi riscurile ce pot să se răsfrângă asupra societăţii şi a utilizatorilor, dacă inteligenţa artificială este implementată fără o analiză amănunţită, care să ia în considerare valorile din contextul în care va opera.

Alătură-te online evenimentului și vino cu întrebări în comentarii pentru a primi sfaturi practice despre cum ar trebui să colaboreze etica şi inteligenţa artificială.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // EcoVisio angajează experți/experte în managementul deșeurilor
Next Job // Centrul de Plasament al Copilului „Regina Pacis” angajează manager
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × five =