Webinar gratuit despre comunicarea în relații de prietenie, familie, cuplu


webinar gratuit comuncarea relațională

Îmbunătățește-ți comunicarea în relații, participând la acest webinar gratuit! Evenimentul va avea loc pe 17 septembrie 2020, pe platforma zoom.

A început școala și nu știi cum să faci față provocărilor? Ai o relație de cuplu în care stai de ceva timp dar simți că nu comunici cu adevărat? La serviciu relația cu colegul sau șeful tinde să-ți creeze frustrări și nu te mai simți așa de bine de la o vreme? La multe din aceste întrebări poți găsi soluții cu ajutorul Comunicării Relaționale.

Webinarul gratuit este despre tot ceea ce înseamnă comunicarea relațională și beneficiile ei în viața de zi cu zi (în mediul familial- cu copilul sau partenerul de viață, în mediul profesional și în societate).

Rezervă seara de 17 septembrie 2020 pentru a descoperi cum să ai relații sănătoase prin comunicare, să înveți să comunici autentic și cu beneficii imediate în raport cu cei din jur, ajungând să trăiești conștient și să ai satisfacții în toate relațiile.

Webinarul va începe la ora 19:00 și va avea loc pe platforma zoom.

După ce vei descoperi ABC-ul Comunicării Relaționale, vei avea ocazia să participi la sesiunea de Întrebări și Răspunsuri. La finalul webinar-ului vei ști să relaționezi dintr-o perspectivă cu totul nouă și benefică pentru tine!

Intrarea este liberă însă înscrierea prealabilă este necesară și se face la acest link. Vei primi confirmarea de participare la webinar și pe mail, cu o zi înaintea desfășurării, link-ul de acces.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Forumul online de afaceri Republica Moldova – Bulgaria
Next Eveniment pentru tineri. Participă la jocul de Societate ,,Mafia"!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × four =