Vrei schimbări în cartierul în care locuiești? Vino la o „consultație cu arhitectul”

consultatie cu arhitectul, Andrei Vatamaniuc, protest permanent

Vrei să schimbi ceva în aspectul localității tale, dar nu știi pașii pe care ar trebui să îi întreprinzi? Atunci vino și consultă gratuit arhitectul Andrei Vatamaniuc în fiecare miercuri până pe 24 iunie.

Idei și păreri sunt multe, însă puține sunt persoanele care iau o atitudine și încearcă să schimbe ce nu le place. Un lucru este cert, atunci când ceva nu îți convine sau nu îți place vei încerca să îl schimbi. De foarte multe ori ne ciocnim de inconveniențe la capitolul amenajare, design etc., iar dacă acestea sunt în limita ariei locuinței noastre atunci este ușor de rezolvat, însă în cazul în care acestea se extind până în curtea blocului sau în cartierul în care locuim procedura se complică puțin întrucât este nevoie de capacități în amenajările urbane și mai trebuie facute schimbările în conformitate cu termenii legali.

În acest context de pe 12 iunie până pe 24 iunie în fiecare miercuri, ora 10:00, la Casa Presei, of. 507 (str. Pușkin, 22) poți beneficia de o consultație gratuită cu arhitectul Andrei Vatamaniuc care îți poate răspunde la orice întrebare legată de ideile pe care le ai și să cooperați în găsirea unei soluții. Tot în cadrul acestei activități vei întâlni inevitabil și persoane noi care sunt active și interesate de mediul în care trăiesc și dornice de a acționa conform voinței.

Pentru a participa la consultație, ești invitat să te programezi aici sau la numărul de telefon 069290192.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la cursul de administrare și planificare a activității de antreprenoriat „De la Idee, la Succes!”
Next Beneficiază de un stagiu plătit în domeniul optimizării și promovării site-urilor
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − ten =