Dezbatere publică// Fertilitate dorită vs. cea reală: factori determinanți în Republica Moldova


UNFPA Moldova organizează marți, 5 iulie, ora 14:00, o dezbatere publică pentru a discuta despre fertilitate și factorii care determină cuplurile să aibă sau nu copii.

Evenimentul se înscrie în Programul de Reziliență Demografică și are loc în contextul lansării a trei analize care explică care sunt barierele în atingerea numărului dorit de copii, dinamica comportamentului reproductiv și potențialele intervenții la nivel de politici pentru sprijinirea femeilor și bărbaților din Moldova în atingerea fertilității dorite.

Pentru a participa la evenimentul online vă puteți înregistra la acest link.

Împreună cu experți naționali și internaționali în probleme de fertilitate, factori de decizie și cercetători din societatea civilă și mediul academic, se va discuta despre modul în care rezultatele Studiului #GenerațiișiGen au fost utilizate pentru identificarea măsurilor de transformare a provocărilor demografice în oportunități pentru a consolida reziliența demografică a țării.

Acesta este primul eveniment din cadrul seriei de dezbateri publice planificate pentru anul 2022, care vor aborda mai multe subiecte de actualitate ce țin de evoluția populației și a tendințele demografice.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău recrutează voluntari
Next Job pentru tineri// Project Manager Dreamups
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 7 =