Ești interesat/ă de antreprenoriat? Vino la „Interprise” marca Interact


Dacă vrei să te dezvolți în domeniul antreprenoriatului și să-ți dezvolți abilități de a lucra în echipă asupra unei idei de proiect/startup, vino la evenimentul „Interprise” marca Interact Chișinău și Edison Club!

Evenimentul se va desfășura timp de 3 zile: 1,2,3 iulie 2022. Pe lângă oportunitatea de networking, participantele și participanții se vor aprofunda în dezvoltarea unui concept de afacere și cercetarea de piață, marketing și promovarea produsului/serviciului și cum trebuie să te pregătești pentru a începe o afacere.

De asemenea, vor mai fi 3 paneluri dedicate tineri antreprenori care au dorința de a-și împărtăși experiența și a da sfaturi celor de la început de drum: de la facultăți de business și marketing până la menținerea succeselor într-un startup.

La sfârșitul proiectului, în ultima zi va avea loc 1 workshop în care echipele vor prezenta planurile de afacere cu tematici deosebite și în cele din urmă va fi aleasă o echipă câștigătoare care va beneficia de un premiu mare.

Evenimentul se va desfășura pe data de 1 și 2 iulie, de la ora 11:00 până la 17:00 și pe data de 3 iulie, de la ora 12:00 până la ora 15:00. Taxa de participare este de 200 lei.

La ediția de anul acesta, sunt eligibili să participe tinerii/ele cu vârstele între 14-19 ani.

Pentru a te înscrie la „Interprise”, completează acest formular!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cum celebrează americanii Ziua Independenței?
Next Profesii solicitate, joburi mai bine plătite și angajare rapidă pentru tineri: la Chișinău se desfășoară conferința națională dedicată angajabilității
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =