Vino la panelul de discuții publice din cadrul seriei de evenimente „Dialoguri Urbane”

primaria mea, dialoguri urbane

Vino la panelul de discuții publice „Cu Stadionul Republican ce facem?” din cadrul seriei de evenimente „Dialoguri Urbane”. Acesta va avea loc pe 18 iulie, ora 17:00, la Stadionul Republican, poarta de pe strada Kogălniceanu.

Discuția va aborda tema Stadionului Republican și intenția Guvernului Republicii Moldova de a-l vinde Ambasadei SUA pentru construcția unui nou sediu al reprezentanței diplomatice. Există mai multe opinii pe această temă și această ediție a Dialogurilor Urbane își propune să le discute pe toate. Acest subiect trebuie dezbătut amplu, cu participarea tuturor cetățenilor și părților interesate. La această discuție vor participa instituții, organizații, experți, cetățeni implicați în luarea deciziilor referitor la statutul stadionului și rolul său în oraș.

Seria de „Dialoguri Urbane” care este o platformă deschisă de discuții între diverse organizații și persoane implicate în viața orașului. Vei avea la dispoziție 3-5 minute pentru a te expune la această temă, după care va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri între vorbitori și public.

Previous Înscrie-te și participă la competiția de trail running Dragonul de Aur
Next Formează o echipă și participă la "Spy and Hunt", eveniment marca Youth.md
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *