EGALitate de GEN pentru TINERii și TINERile din Drochia, “Toți diferiți, toți egali!”


Tineri cu vârste cuprinse între 14 și 35 ani, originari din raionul Drochia, tineri refugiați, cu dizabilități, reprezentanți ai minorităților etnice sunt invitați să participe în cadrul activităților proiectului “EGALitate de GEN pentru TINERii și TINERile din Drochia, cu genericul “Toți diferiți, toți egali”. 

Scopul principal al proiectului este de a dezvolta un program de abilitare a tinerilor și adolescenților din Drochia în domeniul egalității de gen și a comabaterii discriminării. 

Programul de formare va cuprinde 5 activități de instruire, sensibilizare și promovare a echității dintre bărbați și femei, susținute de traineri cu experiență în domeniul egalității de gen. 

Perioada de desfășurare a activităților va fi anunțată în prealabil tinerilor participanți în cadrul proiectului. Formatul activităților desfășurate va fi unul mixt, atât online cât și fizic. 

Cei interesați sunt invitați să completeze formularul de înregistrare.

Etapa II de aplicare prevede interviul, datele de desfășurare ale căruia vor fi anunțate la adresa electronică indicată în formular.

Data limită de înregistrare: 08 august 2022.

TOȚI BENEFICIARII PROIECTULUI VOR PRIMI CERTIFICAT DE PARTICIPARE! 

Vor fi selectați doar 25 de participanti care vor participa direct în cadrul activităților proiectului, formatul fizic!

UPSHIFT Moldova este un program de inovare socială care susține implicarea tinerilor în domeniul economic prin intermediul antreprenoriatului social, pe calea formării și consolidării de competențe și abilități, precum și prin punerea la dispoziție a unor instrumente de dezvoltare economică.

În Moldova acest program este implementat de TEKEDU, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și cu susținerea financiară UNICEF Moldova. Proiectul ” EGALitate de GEN pentru TINERii și TINERile din Drochia” este susținut financiar și de către Consiliul Raional Drochia. 

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine! 

Reporter Youth.md: Starii Loredana

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 10 elevi de la „Spiru Haret” au fost într-o Vizită de studiu la Reșița
Next Vezi care sunt activitățile din această săptămână la Centrul Municipal de Tineret, sectorul Buiucani.
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =