Implică-te în campanie și ajută oamenii care au croit cărări înaintea noastră

Caritate, Sprijină, Ajutor Social

Sărbătorile de iarnă sunt cele care ne unesc pe toți, deopotrivă, familii, oameni dragi, prieteni, acasă, în sânul familiei. În acest sens, cu daruri și zâmbete din inimă, Platforma Sprijina.md a mers la 10 bătrânii din Comuna Tohatin, Chișinău.

„Să ne respectăm bătrânii, pentru că într-o zi şi noi vom îmbătrâni. Să ajutăm oamenii care au croit cărări înaintea noastră. Să-i respectăm pentru că într-o zi, mai curând decât ne putem imagina şi noi vom îmbătrâni.” a menționat Nistor Lazar, membru al echipei de organizare și fondatorul platformei Sprijina.md

„Situația de risc, vulnerabilitatea și excluziunea vârstnicilor nu vine doar din lipsuri materiale, de cele mai dese ori, lipsa de comunicare și implicare socială îi plasează în zona de pericol. Alături de echipa de voluntari și donatori am oferit produse alimentare, discuții și susținere acestor persoane și am primit emoții sincere și frumoase, sfaturi, istorii și experiențe unice.” a relatat Igor Ciurea, coordonator al proiectului și fondatorul Asociației „Centrul de Informare și Resurse PRO BONO”.

Acțiunea caritabilă face parte din programul proiectului „Ajută 10 familii de bătrâni aflați în dificultate cu lemne de foc și produse alimentare pentru iarnă” coordonată de AO Comunitatea Tinerilor Ambițioși; AO Centrul de Informare și Resurse PRO BONO și Fundația Youth Development for Innovation cu suportul generos al donatorilor și partenerilor.

Puținul nostru e speranța lor de mâine.  Pentru a afla mai multe detalii, dar și pentru a dona, puteți accesa acest link-ul AICI.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oberliht te invită la programul de educaţie artistică non-formală Edu-Art
Next Vino la expoziția de fotografie să cunoști „Oameni care inspiră”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 6 =