Faci voluntariat și îți dorești ca meritele să-ți fie recunoscute, înscrie-te în concurs


voluntariat

Faci voluntariat și îți dorești ca meritele să-ți fie recunoscute, înscrie-te în concurs. „Festivalul Voluntarilor” este un eveniment organizat anual pentru a recunoaște public meritele voluntarilor din Republica Moldova.

Organizatorii evenimentului din acest an sunt: Fundația Youth Development for Innovation, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și alte ONG-uri pentru promovarea legii și activităților de voluntariat.

La concurs pot participa:

  1. voluntari de orice vârstă și apartenență;
  2. organizații, instituții gazdă a activităților de voluntariat, companii şi grupuri de inițiativă ce promovează voluntariatul;
  3. persoane talentate în ale scrisului, artei fotografice și video;
  4. jurnalişti / bloggeri care au promovat activitățile de voluntariat.

Iată categoriile pentru concurs la care poți participa:

Dosarul pentru concurs: Fiecare candidat urmează să completeze formularul de participare, care poate fi accesat pe pagina web: www.y4i.eu, categoria Festivalul Voluntarilor 2019 și să anexeze copia buletinului de identitate și datele contului bancar pe care urmează a fi transferat eventualul premiu bănesc, precum şi alte materiale relevante din 2019 (scrisori de recomandare, diplome, certificate – în conformitate cu premiul la care se înscrie).

Dosarul de participare va fi expediat electronic la adresa office@y4i.eu, până la data de 25 noiembrie 2019, ora 23:59 cu indicarea denumirii categoriei pentru care se aplică la subiectul mesajului. Chiar dacă aplicantul depune dosarul pentru mai multe secțiuni, acesta va primi doar un premiu.

Limba de uz în formularele de aplicare poate fi: româna, rusă, engleza.

Regulamentul concursului Festivalul Voluntarilor 2019, ediția a XVI-a este disponibil AICI sau pe pagina de Facebook a Festivalului Voluntarilor.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous VIDEO//Vezi ce servicii pentru tineri oferă ANOFM
Next Training dezvoltare personală: Vino la o discuție informală cu unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști români, Cătălin Radu Tănase
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *