EcoVisio te invită să-ți dai refresh la garderobă făcând bine planetei

freeshop, ecovisio, scoala de vara

Weekend-ul acesta, EcoVisio te invită să-ți dai refresh la garderobă făcând bine planetei. O nouă ediție de EcoVisio FreeShop va avea loc pe 27 iulie în raionul Ciocana, unde timp de 3 ore vei putea aduce hainele care nu îți mai trebuie, pentru a fi adoptate pe gratis de oricine le dorește. Dacă nu ai nimic de adus, poți veni doar să îți găsești haine sau să ți le repari pe ale tale – totul fără niciun ban.  

Deja la cea de-a 9-a ediție, EcoVisio FreeShop este un tip de bazar unic în Moldova, unde „marfa” o reprezintă hainele aduse pe loc de oamenii care nu le mai folosesc. Pe lângă haine, mai poți lăsa la FreeShop și pantofi, accesorii, jucării sau produse cosmetice. Cine are nevoie de ceva expus la FreeShop poate lua pe gratis, indiferent dacă a donat sau nu lucruri.

Acest FreeShop va avea loc în cadrul Școlii Internaționale de Vară organizate de Oberliht, cu tema „Gunoiul din curte tot poate străluci”. La eveniment se vor alătura și două croitorese din comunitatea locală, care vor retușa pe gratis hainele oricui are nevoie.

EcoVisio a lansat recent o campanie despre impactul modei asupra mediului, considerată a doua cea mai poluantă industrie din lume. FreeShop este unul din modurile simple prin care poți contribui la soluție: un articol de îmbrăcăminte refolosit sau reparat își reduce amprenta de carbon cu 82%.

Detalii despre EcoVisio FreeShop poți afla din evenimentul de pe Facebook sau direct de la organizatori: +37360790514 (Clara Abdullah). Mai mult: postează o fotografie pe rețelele sociale cu ce vrei să donezi la FreeShop sau ce ai luat de la edițiile trecute, și poți câștiga un portret personalizat (bit.ly/Concurs_FreeShop).

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Plimbă-te cu bicicleta pe străzile Chișinăului și vino la proiecția filmului la Apartamentul Deschis
Next Bucură-te de cele mai uimitoare jocuri de societate, la America House, alături de Barrett Watson
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 1 =