5 motive pentru a participa la HealthTech Hackathon


HealthTech Hackathon

Îți dorești să îmbunătățești accesul la serviciile de sănătate, să crești calitatea asistenței medicale și să sporești eficiența sistemelor din domeniu? Participă gratuit în perioada 25-27 iunie 2021 la HealthTech Hackathon și generează soluții practice pentru digitalizarea medicinei din Republica Moldova. Timp de 3 zile, împreună cu viitori doctori, biologi, antreprenori, specialiști IT, dar și alți interesați de inovații vei afla necesitățile antreprenoriatului tehnologic în perioada pandemică și vei contribui la revoluționarea sistemului medical din țara noastră.

HealthTech Hackathon este parte componentă a verticalei „HealthTech în Moldova” – o platformă care conectează diferiți actori din sfera medicală și IT pentru a crea oportunități de dezvoltare a inovațiilor și startup-urilor din domeniu. Programul este organizat de către Startup Moldova în colaborare cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, cu susținerea USAID și Suedia în cadrul proiectului Tekwill, în parteneriat cu FreshBlood.

Iată 5 motive pentru a fi parte a celui mai important eveniment online din domeniul sănătății și tehnologiilor:

1. Poți obține un premiu de 5 mii de dolari

Echipa câștigătoare va avea șansa de a participa la un program de accelerare de 3 luni, în care va beneficia de sesiuni particulare cu experți din domeniul IT și al sănătății. La finalul programului, echipa va primi până la 5 mii de dolari pentru a-și implementa soluția.

2. Îți aplici cunoștințele tehnologice în practică

La hackathon îmbini cunoștințele tehnologice cu dorința de a schimba medicina din țara noastră. Evenimentul îți oferă toate instrumentele pentru a-ți pune în practică abilitățile și potențialul creativ. Astfel, poți obține și alte idei și recomandări utile pentru îmbunătățirea și eficientizarea soluției dezvoltate.

3. Interacționezi cu specialiști internaționali

Pe parcursul evenimentului vei fi ghidat de mentori calificați, atât cu experiență în domeniul tehnologiilor, cât și cu expertiză în domeniul sănătății. De asemenea, vei cunoaște specialiști de peste hotare care te vor familiariza cu evoluția domeniului healthtech la nivel internațional.

4. Poți atrage investitori și potențiali clienți

Hackathonul te ajută să îți faci ideea cunoscută. Acesta este trambulină pentru identificarea potențialilor investitori sau clienți, propulsându-te într-un mediu propice pentru a-ți testa soluția. De asemenea, te ajută să obții cunoștințe pentru atragerea investitorilor și a resurselor financiare, necesare implementării proiectului.

5. Îți diversifici zona ta de expertiză

Evenimentul îți oferă posibilitatea să-ți creezi și să-ți diversifici conexiunile. În cadrul acestuia, interacționezi cu persoane atât din medicină, cât și din domeniul IT, cu care faci schimb de cunoștințe și practici. Astfel, îți creezi echipa potrivită pentru dezvoltarea unei soluții funcționale, viabile și benefice întregii societăți

Dacă îți dorești să beneficiezi de toate aceste oportunități, atunci înscrie-te până pe 20 iunie la HealthTech Hackathon. Completează formularul acum!

Mai multe detalii despre eveniment află pe Facebook!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous MentorMe te invită la evenimentul de lansare a programului JobAccelerator
Next Maraton de lectură pentru cititorii Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + sixteen =