Devino parte a festivalului Moldovan Design Week și o nouă dimensiune a arhitecturii și designului din țară

festival, Moldovan Design Week, arhitectura, design

Moldovan Design Week își propune să devină o platformă de comunicare ce ar reuni cei mai buni oameni din domeniu, pregătiți pentru o experiență inedită. Timp de o săptămână va fi oferim mediul perfect pentru a-ți expune proiectele, serviciile și produsele de design și arhitectură care consideri că merită să fie cunoscute în întreaga țară, dar și peste hotare. Fie că este vorba de designul de produs și industrial, arte plastice, mobilier, grafică, modă sau arhitectură și design interior, cu siguranță veți identifica un loc potrivit în unul dintre cartierele evenimentului.

Expoziția centrală își propune să promoveze și să expună cât mai creativ cele mai bune și relevante proiecte de arhitectură, design, design vestimentar, design grafic, design de produs etc.  Conceptul și selecția proiectelor din expoziția centrală Moldovan Design Week vor fi realizate de către echipa de organizare MDW din care fac parte specialiști din toate domeniile acoperite. Pe parcursul evenimentului va exista o hartă a inițiativelor și spațiilor care vor fi încadrate în eveniment.

Dacă îți dorești să participi în cadrul festivalului Moldovan Design Week, înregistrează-te la următoarele categorii, completând formularul:

  • Arhitectură + design;
  • Fashion;
  • Design grafic;
  • Design de produs;
  • animație
  • AR/VR
  • Performance
  • Multidisciplinar (tehnologie + spațiu/design, fotografie, proiecții, sculptură, pictură)

Data-limită de înregistrare: 30 aprilie 2019!

La prima ediție s-au adunat peste 120 de lucrări și personalități creative, astfel MDW a devenit primul eveniment în domeniu care a cuprins și promovat toate domeniile artei.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vrei să participi la prima ședință a Parlamentului de legislatura a XXI-a? Înscrie-te la concursul de mesaje video
Next JOB//Misiunea Socială „DIACONIA” anunță concurs pentru ocuparea funcției de office manager
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =