Desene animate sugerate de Youth.md – simte-te copil din nou!


desene animate

De mici copii ne dorim să creștem, să ajungem maturi și să luăm singuri hotărârile ce ne vizează viața, dar odată ajunși în această ipostază, privim cu nostalgie spre zilele copilăriei. Cu siguranță, îți amintești și tu de preferatele desene animate, pe care le așteptai cu sufletul la gură și pentru vizionarea cărora amânai orice joc.

Astăzi este mult mai ușor a privi aceste desene animate și astfel, a-ți aduce aminte de frumoasele clipe de copil din viața ta.

Cu toate acestea, desenele animate din ultimii ani fac o concurență filmelor, chiar și adulții savurându-le. Pe lângă animația calitativă și inovativă, acestea mai aduc și o scânteie de magie și speranță în viața de zi cu zi, amintindu-ți ce contează de fapt! În acest scop și în contextul stării de izolare instaurate în țară, Youth.md te provoacă la un maraton de desene animate! Iar pentru a le savura cu adevărat, pregătește niște gustări și să pornească veselia!

Ți-am pregătit și un top cu această ocazie, pentru ca să-ți fie și mai ușor să alegi:

  1. Shrek
  2. Kung-fu Panda
  3. Toy Story
  4. How to train your dragon
  5. The Incredibles
  6. Inside out
  7. Coco
  8. Despicable Me
  9. Wall-E
  10. Ice Age

Filme mai vechi și mai noi, ele întotdeauna aduc o atmosferă plăcută și căldură în sufletul tău. Dar ție îți place topul dat? Care e preferatul tău desen animat? Cu ce film ai mai completa lista?

Împărtășește-ți opinia cu Youth.md pe pagina noastră de Facebook și ajută-ne să devenim mai aproape de tine și interesele tale!

Reporter: Butnaru Sabina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ai grijă de sănătatea ta cu aceste patru programe
Next De la blues la heavy metal: Află cum s-a format unul dintre cele mai iubite genuri de muzică
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =