Descoperă raze de soare din inima CopenhagaUn soare și desprinse, razele călătoresc fericite pe biciclete, fără a fi deranjate. Vă invit la o aventură imaginară prin Copenhaga și poate, vă va surâde ideea de a vizita acest loc minunat cu adevărat! Experiențele acumulate pe parcursul unei vizite turistice, pot alunga acel vibe negativ luat cu tine și să fie înlocuit cu sentimentul de mulțumire și împlinire.


Așadar, capitala daneză este un mixt superb de albastru, verde și multă puritate. Totuși, ia mereu cu tine haine groase, pentru că aerul scandinav poate intra în tine destul de nemilos. Bugetul pentru o călătorie în Copenhaga trebuie să fie la un nivel înalt, deoarece cazarea, inclusiv mâncarea, e destul de costisitoare. Mai mult de atât, dacă încă nu poți merge pe bicicletă, începe a învăța, pentru că este un oraș al bicicletelor și ar fi o oportunitate inedită de a profita.

Poți începe cu cel mai vizitat loc turistic, Nyhavn, care este plin de culoare și poate să te bombardeze cu multe delicii gastronomice, chiar și vizuale, fiind o atracție fotogenică. Pentru cei pofticioși, Torvehallerne- loc de vis, e o destinație unde cafeaua este prea bună și chifla cu scorțișoară incredibilă. În Christiania creativitatea va cocheta cu tine, iar arta stradală e pe cât de ciudată, pe atât de grozavă. Strada pietonală Strøget este una dintre cele mai lungi străzi de mers pe jos din Europa și doar acolo ai posibilitatea să admiri o parte din Copenhaga antică. De asemenea, nu te vei putea abține de la Turnul Rotund, construit în secolul al XVII-lea și vei vedea tocmai Suedia din vârful său.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Christianshavn.jpg


Iubitor de adrenalină și suflet de copil? Parcul de distracții Tivoli Gardens e cea mai bună idee! Acesta este cel mai mare și cel mai vechi parc de distracții din Copenhaga, similar cu Disney Land din Paris. Acest parc de distracții a fost construit în 1843, ocupând locul 2 în lista celor mai vechi parcuri de distracții din lume. În final, nu uita să pui un zâmbet sincer, pentru că acolo poți fi cu adevărat fericit!


Hai să facem o concluzie împreună! Ar fi o experiență emoțională și sper că locurile turistice prezentate mai sus inspiră încrederea de a merge în Copenhaga!


Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporteră Youth.md: Bogus Alexandra

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 5 motive pentru o călătorie în Sri Lanka
Next Ești student sau proaspăt absolvent? MAIB recrutează tineri specialiști
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 4 =