BAZAAR E-commerce pentru Micul Business: transformări în carantină


commerce electronic webinar

BAZAAR E-commerce pentru Micul Business invită pe toți cei care sunt interesați de schimbările pe piață.

Dacă ați realizat că businessul dumneavostră nu va mai fi ca înainte de pandemie și sunteți gata să vă informați despre ce optiuni există, această serie de evenimente este pentru dumneavostră.

Consumatorii se schimbă, ceea ce credeam că se va întâmpla în 5 ani, se întâmplă acum. Retaileri, producătorii și restaurantele trebuie să își ajusteze serviciile/produsele pentru o nouă realitate. Probabil mulți au luat în considerație trecerea în online, mai puțini au implementat-o. Și mai puțini au reușit să înteleagă ce fac cu tot acest online mai departe. Indiferent de la etapă vă aflați, sunteți invitat la BAZAAR E-commerce pentru Micul Business, pentru a evalua și analiza ce opțiuni există. Acum, când nu mai este vorba de supravețuire la câteva luni, dar de reinventare.

Miercuri, 27 mai 2020, 18:30, într-un LIVE urmărește analiza cum s-a schimbat comportamentul consumatorului, ultimele date statistice disponibile. Va fi și o discuție cu câteva businessuri mici despre ce se întâmplă la ei, ce a mers și ce nu în transformările impuse de pandemie.

BAZAAR E-commerce pentru Micul Business este o serie de evenimente de comunitate, săptămânale, în care vom evalua soluții pe diferite aspecte de business: IT, Logistică, Marketing, Procese Interne, Resurse Umane, etc. Cu exemple din Moldova și nu doar. Totul pentru a vă inspira la schimbare și creștere pe termen lung, în ritmul vostru, alături de comunitate.

Mai multe detalii, pe pagina evenimentului, aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Descoperă Ingineria la un eveniment online: „Engineering Talks. Process Management”
Next Informație utilă de la un reporter: Cum ne afectează E-urile sănătatea?
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *