Oportunitate de a te alătura Ligii Studenților Originari din Republica Moldova


Descoperă șansa de a deveni lider într-o comunitate dedicată schimbării și inovației în Moldova și dincolo de granițele ei

Despre ce merge vorba?

Liga Studenților Originari din Republica Moldova (LSORM) este în căutarea unor noi membri pasionați și dedicați pentru a se alătura echipei sale. Suntem în căutarea liderilor de mâine, a visătorilor și a celor dornici să facă o diferență reală în comunitatea noastră și dincolo de ea.

Contribuie la un viitor mai bun

Alăturându-te echipei LSORM, vei avea oportunitatea de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toți. Noi credem cu tărie în puterea schimbării și în capacitatea tinerilor de a realiza lucruri mărețe. Vrem să scriem împreună povestea succesului și să dăm viață viselor noastre.

Ca membru al LSORM, vei avea acces la o rețea valoroasă de oameni care împărtășesc aceleași valori și aspirații. Vei fi implicat în proiecte și inițiative care vor avea un impact pozitiv asupra comunității noastre și vei avea ocazia să te dezvolți personal și profesional.

Cum te poți alătura echipei?

Pentru a te alătura revoluției noastre și pentru a deveni unul dintre membrii LSORM, completează formularul disponibil la acest link: Formular de înscriere.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Information Session: Let`s Recycle - Let`s Save the Planet!
Next Participă la Youth Peace Camp 2024
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × two =