Participă la o zi de descoperire a avansurilor franceze – dezvoltare locală


dezvoltare locala parteneri francezi

Participă la „O zi de descoperire a avansurilor franceze – dezvoltare locală”, pentru a cunoaște mai multe din experiența partenerilor francezi în Republica Moldova.

În cadrul aceste zile de descoperire a avansurilor franceze – dezvoltare locală, speakerii vor pune în discuție despre cadrul conceptual care permite succesul proiectelor. După-amiază fiecare participant va putea alege un domeniu de care este interesat, pentru a afla mai amănunție despre acesta: agricultură, alimente, sănătate, mobilitate, trai, energie.

Această zi este un prim pas pentru ca Institutul European al EFC să pună la dispoziție resursele de care dispune, construite timp de 20 de ani cu actori francezi locali (companii, autorități locale, cetățeni etc.).

Prezentarea activității franceze va avea loc pe 14 aprilie 2020. Mai multe detalii vei găsi pe pagina de facebook.

Această zi de prezentare a activității franceze în domeniul dezvoltării economice locale și durabile va fi cu siguranță una utilă pentru toate părțile implicate și pentru o dezvoltare locală.

Evenimentul este realizat cu suportul Ambasadei Franceze în Republica Moldova și este realizat de către Insitutul European de Economie a Funcționalității și Cooperării (Franța) și Institutul de Dezvoltare și Inițiatice Sociale IDIS „Viitorul” (Moldova).

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, urmărind youth.md!

Previous Cine au fost "The Beatles"? Tot ce trebuie să știi despre această trupă-legendă
Next Descoperă lumea culorilor la un workshop - Teoria culorilor
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *