Ce reprezintă zodia ta? Iată câteva curiozități distractive!


Vara se apropie cu pași hotărâți, așa că ce altă perioadă mai bună de a ne redescoperi? Dacă ești pasionat de astrologie, ai putea ști cât de cât care-i treaba cu zodia ta. Cu siguranță ai auzit că Scorpionii sunt atrăgători și misterioși, Peștii – creativi, și așa mai departe.

Mulți aleg să nu creadă în astrologie, dar de cele mai multe ori este pe căt de interesant, pe atât de amuzant să-ți verifici horoscopul și să verifici dacă prezicerile corespund cu realitatea. Există însă și lucruri de care probabil nu știai până acum. Iată de ce am decis astăzi să vă aducem zâmbetul pe buze cu aceste curiozități distractive despre fiecare zodie.

Câteva lucruri fascinante despre zodia ta:

Vărsător (19 ianuarie – 18 februarie)

Dacă te-ai născut în zodia Vărsător, pun pariu că ești cunoscut pentru independența ta curajoasă. Dar știai că zodia ta poate explica și motivul pentru care ți-e mereu frig? Pe o tema total diferită, Vărsătorii tind să aibă picioare și mâini reci. Asta e pentru că, așa cum spune astrologul Feng Shiu, “Vărsătorii reglementează circulația în organism.”

Pești (18 februarie – 20 martie)

Peștii sunt incredibil de creativi și descurcăreți în arte sau muzică. De asemenea, se spune că norocul lor se datorează cifrei 7. Ai observat în ultima vreme că tot întâlnești cifra șapte oriunde te-ai duce? Poate te uiți mereu la ceas atunci când e 7:07? Dacă da, asta ar putea indica timing bun și comportament aventuros.

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

Berbec, zodia cunoscută pentru determinarea și curajul ei, se regăsește în mulți lideri înăscuți. Un lucru ce ei toți îl au în comun , este o cicatrice pe față. Unii spun, “Berbecii au de obicei o cicatrice pe față pentru că copii Berbec tip să se grăbească în orice experiență nouă.” Dacă ești Berbec, grăbește-te să vezi dacă ai cumva o cicatrice asemănătoare cu Harry Potter.

Taur (19 aprilie – 20 mai)

Dacă ești Taur, ești cel mai probabil foarte organizat și responsabil. Păi, înafară de faptul că faci temele pentru acasă mereu la timp și nu întinzi prea mult deadline-urile, cel mai probabil că ești și foarte bun la gestionarea banilor. Taurii se descurcă cel mai bine cu banii, spun unii, iar ei sunt cei care pot face 100K într-un an doar clipind.

Geminii (20 mai – 20 iunie)

Ca un Gemeni, probabil că ai abilitatea de a învăța repede, de a te adapta, și a face schimb de idei. Dar știai că cei cu zodia Gemeni sunt au o probabilitate mare de a câștiga premii pentru inteligența lor? De asemenea, cei care au câștigat cele mai multe Premii Nobel sunt tot Gemenii.

Rac (20 iunie – 22 iulie)

Racii sunt loiali, drăguți și foarte prietenoși, dar au și calități fizice la fel. Racii sunt conduși de Lună așa că de cele mai multe ori, au feți drăguțe în formă de lună, spun specialiștii.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leii, cred că știți deja că sunteți super-creativi și pasionați. Dar știai că poți folosi asta în folosul carierei tale? Dacă nu, poate ai vrea să încerci. Leii iubesc să performeze și tradițional, ei sunt cei mai buni. Doar un fun fact pentru a câștiga ceva bani în plus.

Fecioară (22 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt foarte muncitoare, analitice și practice. Experții spun însă, că Fecioarele au fost mereu cele mai deștepte în școală. Atâta timp când știți să studiați, și studiați foarte bine, sunteți mereu cei mai buni din clasă.

Balanță (22 septambrie, 23 octombrie)

Dacă ești Balanță probabil că deja știi că ești cooperant, drept și social. Dar știai că Balanță este și semnul frumuseții? Mulți spun că de obicei, Balanțele au gropițe în obraji. Adorabil.

Scorpion (23 octombire – 21 noiembrie)

Scoprionii sunt cei mai pasionați din toate zodiile, de obicei adânc emoționali când vine vorba despre aproape toate aspectele din viața lor – relații, serviciu, hobby-uri, etc. Dar Scorpionii au și o trăsătură fizică care îi deosebește. Desigur, poate fi din pură coincidență, dar foarte mulți Scorpioni au părul în formă triunghiulară, ce ajunge pe fruntea lor într-un mod ca a lui Wednesday Aams. Foarte șic.

Săgetător (21 noiembrie – 22 decembrie)

Cât de interesante ar putea fi celelate zodii, nimeni nu e la fel de generos ca Săgetătorul. Iar nimeni din ele nu are nici froma feței ovală ca a Săgetătorilor, aparent. Asta e presupus a fi din cauza istoriei lor de a se regăsi în bucuria de a călări.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ce norocoși sunt Capricornii! Nu doar sunteți responsabili și disciplinați, dar sunteți și cei ce vor arăta mereu tineri pentru un timp îndelungat. Asta e deoarece Capricornii se pricep cel mai bine la a trăi clipa, deci mergeți și vă bucurați de tinerețe!

Sursă: bustle.com

Reporter Youth.md: Daniela Panico

Previous Descoperă B2B Pay - un start-up de succes din Brazilia!
Next Advance Moldova te invită la un nou webinar gratuit: Cum să devii o persoană de succes?
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *