Centrul Media pentru Tineri: Cunoaște oportunitățile de care poți beneficia


centrul media pentru tineri oportunități

Ești un tânăr pasionat de voluntariat și educație media? Ai dori să fii și tu voluntar al Centrului Media pentru Tineri sau dorești să afli mai multe detalii din prima sursă? 

A doua sesiune de informare #PrindeȘansa va avea loc pe data de 9 iulie, la ora 15:00, unde un reprezentant a Centrului Media pentru Tineri ne va vorbi despre oportunități și proiecte de care tinerii pot profita. De asemenea participanții la sesiune vor putea adresa întrebări, în cazul în care au ceva neclarității.

Pentru a participa la această sesiune de informare, completați acest formular.

Conferința va avea loc prin intermediul platformei Zoom. Detalii despre conectare, veți primi prin e-mail.

Ce este #PrindeȘansa

#PrindeȘansa este o campanie de informare organizată de către portalul de știri pentru tineri youth.md, cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării cu scopul informării tuturor tinerilor despre oportunități ce merită descoperite.

Astfel, vor fi organizate sesiuni de informare care îi vor avea ca invitați pe membrii organizațiilor care oferă oportunități pentru diverse categorii de persoane, de la elevi până la tineri ce deja își lansează propria afacere.  

Ce este Centrul Media pentru Tineri?

Centrul Media pentru Tineri este o organizație ce dezvoltă activități media în colaborare cu alte ONG-uri, instituții de stat și centre de tineret din republică. Aceasta promovează accesul tinerilor la informație și implicarea cât mai activă a acestora.  

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Curs online „eTwinning și instrumente web pentru învățare la distanță”
Next Dezvoltă-ți noi abilități cu Mensa Games „IQuack și suita lui de jocuri educaționale”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *