Oportunitate pentru tinerii din Cahul: Concurs de foto / video


concurs foto video cahul

Asociaţia Obştească „Perspectiva” dă start unui concurs de fotografie/video cu genericul ,,INVESTIȚII EUROPENE ÎN RAIONUL CAHUL” organizat în cadrul proiectului: „EcoCahul-Cetăţean implicat pentru un oraş curat”, mun. Cahul. 

Concursul își propune să descopere și să promoveze noi talente, dorința de interes și cunoștințe, să stimuleze tinerii pentru dedicarea timpului liber către manifestarea și cultivarea valorilor exprimate de Investițiile Uniunii Europene în raionul Cahul prin fotografie/video.

Concursul de fotografie se adresează tinerilor din raionul Cahul, după cum urmează:

  • Grupul I – copii cu vârsta între 11 și 15 ani;
  • Grupul II – tineri cu vârsta între 16 și 20 ani;
  • Grupul III – tineri cu vârsta 21 + ani.

Concursul se desfășoară în perioada 16 aprilie – 4 mai 2021. 

Pentru a participa, urmează acești pași:

  1. Publică o fotografie sau o scurtă înregistrare video pe pagina ta de Facebook, cu genericul „Investiții Europene în raionul Cahul”.
  2. Atașează la aceasta o descriere în 80 de cuvinte, în care să menționezi motivul realizării și importanța (necesitatea) investiției.
  3. Adaugă la postare haștag-urile #EU4Moldova #ÎmpreunăMaiPuternici #UEpentruSocietateaCivilă #GIZMoldova #CentrulContactCahul #AOPerspectiva.
  4. Etichetează contul de facebook @AO Perspectiva în postarea ta, pe contul tău de socializare.
  5. Fotografia/video se va expedia prin e-mail la următoarea adresă electronică: aoperspectiva@gmail.com, până la data de 04.05.2021, ora 23:59. În e-mail se indică titlul fotografiei, numele fotografului și numărul de telefon.

Mai multe detalii despre condițiile de participare la concurs, vezi aici. 

AO Perspectiva este beneficiară a Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat”, mun. Cahul, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul”.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 8 mituri despre medici care ar trebui desființate
Next Code4Moldova şi iHUB Chisinau te invită la Talk For Moldova
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 6 =