Job // HelpAge angajează specialist în utilizare avansată de telefonie mobilă și IT


job specialist telefonie mobilă și it

Job // HelpAge angajează specialist în utilizare avansată de telefonie mobilă și IT.

Informații generale:

Servicii solicitate: Consultanță în utilizare avansată de telefonie mobilă și IT și facilitare de instruiri online pentru tineri voluntari din organizațiile partenere ale HelpAge International.

Locul: Moldova, Chișinău și localități în care activează partenerii HelpAge în proiect  (locația și modalitatea de desfășurare se va decide în comun, inclusiv opțiunea pe online)

Perioada de lucru estimată: septembrie – octombrie 2020 (4 instruiri a câte o zi și zile de pregătire, raportare). 

Termen limită pentru aplicare: 06 septembrie 2020

Aplicare la concurs:

Persoanele interesate vor depune dosarul de aplicare care va conține obligatoriu:

  • Scrisoare de intenție în care să descrieți succint experiența în domenii relevante sarcinii, disponibilitatea de lucru cu călătorii în teren sau/și online, în perioada indicată. Menționați două exemple de servicii sau activitate similară celei anunțate (includeți link-uri și/sau atașamente dacă sunt disponibile);
  • CV-ul (maximum 4 pag.);
  • Oferta de preț în care să indicați rata de consultanță pe zi (pe tipuri de servicii, dacă acestea diferă) și costul total pe sarcină. Oferta nu va include costuri de deplasare în localitățile proiectului, costuri de tipărire materiale și rechizite necesare desfășurării instruirilor, care vor fi acoperite de către solicitant). Indicați rata și costurile în lei moldovenești, suma net (fără taxe) și dacă dețineți patentă de întreprinzător valabilă, care să cuprindă tipurile de servicii solicitate în prezentul anunț.

Dosarul de aplicare poate fi depus până la 06 septembrie 2020 la adresa de email: officehelpage@gmail.com cu titlul „Concurs specialist IT HelpAge” în format electronic sau pe suport de hârtie prin poștă sau fizic la adresa: Moldova, mun. Chișinău, MD-2005, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1, of. 431, HelpAge International.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Petrece un final de august deosebit! Concerte open air în 4 orașe ale țarii alături de Moldovan National Youth Orchestra
Next Explorează lumea hipnotică a trupei Gorillaz alături de Youth.md!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *