CMJI te invită la o nouă rundă de jocuri intelectuale în cadrul unei tabere de vară


Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale organizează pentru al 11-lea an consecutiv Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale. Ediția din acest an va avea loc în perioada 2-9 iulie 2017 la Centrul de odihnă și creație F’ESTIVAL din Călărași, s.Leordoaia.

Tinerii vor învăța și vor putea concura atât în competiții individuale, cât și de echipă. Totodată, vor participa la jocuri ce le vor testa  cunoștințele, intuiția, logica, dar și capacitatea de a coopera cu alți tineri în diverse circumstanțe. Lista de activități include peste 30 de competiții și activități instructiv-distractive, de exemplu Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Licitație, jocuri cu elemente sportive și multe altele. Programul extins mai include și seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate și Mafia.

La Tabără vor veni cel puțin 48 de participanți cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din Republica Moldova și România.

Dacă vrei să participi, completează până la data de 10 iunie formularul: https://docs.google.com/forms/d/1P9U0uWpljD8cnm6vj8BKpxBNzuD7Kvg0Z_H2-

umUTkI/viewform?edit_requested=true

sau află mai multe detalii pe pagina oficială de Facebook: https://m.facebook.com/events/186818258507441

Previous Banca națională a Moldovei te invită la un concert de muzică clasică și jazz cu ocazia aniversării de 26 de ani
Next Dacă ești elev, devino membru al Uniunii Elevilor din Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *