Participă la un Club de Dezbateri la America House pe tema “Social Networking”


Trăim într-o eră a tehnologie ce nu încetează să avanseze. Mai rar întâlnim tineri ce nu au conturi de social media, iar tot internetul este și spațiul considerat de ei o a doua viață. La școală, acasă, pe drumul dintre acestea două, în parc, cu prietenii, la restaurant, aproape oriunde, gadgeturile și Wi-Fi-eul ne înconjoară. Această chestiune însă, nu este privită cu ochi buni de toți. Care este opinia ta despre toate acestea? Ești dornic să petreci timpul intelectual în compania altora? Știi să îți aperi opiniile? Atunci nu ezită să te înscrii pentru acest Club de Dezbateri la America House pe 22 ianuarie, de la ora 15:30 până la 17:00.

Club de Dezbateri “Social Networking”

🗣️ Tema este: Școlile ar trebui să blocheze accesul la internet în computere.

  • Înregistrează-te la acest link
  • Limita de vârstă: 14 ani
  • Acest eveniment este gratuit, dar există un număr limitat de participanți – doar 40
  • La acest Club de Dezbateri poți avea unul dintre aceste roluri la dorință: spectator, sau participant la debatere
  • Locația: America House Chișinău (str. Banulescu-Bodoni 27, intrarea de pe str. București)

DESPRE AMERICA HOUSE:

America House este locul în care vizitatorii pot participa la diverse evenimente și activități culturale, educaționale și de dezvoltare profesională interactive pentru a afla informații utile despre istoria, cultura și valorile Statelor Unite ale Americii. Colțișorul EducationUSA oferă detalii despre oportunitățile de a studia în SUA.

  • Organizează evenimente și activități zilnice în cadrul cărora vizitatorii lor își vor putea dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză.
  • La America House se discută teme curente, se dezvoltă gândirea critică, se organizează întâlniri cu personalități notorii de valoare în cadrul programelor Conversation Club, Meet an American, Debate Club, Trivia Quiz, Movie Screening.
  • Sunt puse la dispoziție o mulțime de resurse utile în limba engleză: cărți, filme artistice, documentare, jocuri de societate pe care vizitatorii le pot lua cu împrumut acasă.
  • Dispui de tehnică IT de ultima generație, cum ar fi imprimanta 3D și tablete, pe care o puteți folosi la centrul nostru.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Post vacant: Aplică pentru a deveni Coordonator de Program la ”Voinicel”
Next Eveniment în limba engleză: Discuţie productivă despre muzică!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *