Oportunitate de voluntariat pentru tineri: AVI-Moldova te invită la activitatea „Un Oraș Mai Curat”


voluntariat avi moldova

Oportunitate de voluntariat: Pentru a încheia anul în spiritul angajamentului civic, AVI-Moldova te invită la activitatea „Un Oraș Mai Curat”. Aceasta constă în pregătirea zonelor verzi ale orașului pentru sărbătorile de iarnă, prin colectarea deșeurilor și resturilor naturale din parcuri.

Activitatea va avea loc în zilele de 21 și 22 decembrie, între orele 10:00 și 15:00. Echipele de voluntari vor fi repartizate în zonele verzi din sectoarele Ciocana, Râșcani și Botanica. Fiecare participant va primi un set cu toate cele necesare pentru colectarea resturilor: mănuși, mască, apă, snack-uri, saci pentru strângerea deșeurilor. În același timp, organizatorii vor aproviziona echipele cu ceai și cafea, spații de încălzire și recreere pentru participanți.

Tindem să menționăm că normele sanitaro – epidemiologice vor fi respectate la maxim și fiecare participant va avea la dispoziție dezinfectant, mănuși și măști.

La finalul activității, voluntarii vor primi câte un certificat oficial de participare și, în cazul elevilor și studenților, document de motivare a absențelor!

Termenul limită de depunere a candidaturii este 18 decembrie! O poți face prin completarea acestui formular:https://bit.ly/34j6Ybw. Locurile sunt limitate, iar formularul va fi închis imediat după atingerea numărului maxim de persoane. Grăbește-te! 

Campania de salubrizare „Un Oraș Mai Curat” este organizată cu suportul Kaufland Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Descoperă mai multe oportunități de voluntariat pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Evenimente pentru tineri // "Kydavra 0.2 : New spells are coming" te ajută să descoperi Machine Learning și Data Science
Next Gala Studenților Originari din Republica Moldova va avea loc în format online. Participă și tu!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 6 =