Curiozităţi şi informaţie despre cele mai neobișnuite hoteluri din lume!


hoteluri

Atunci când și hotelurile de 5 stele eșuează lamentabil în a te mai surprinde cu ceva, alege unul dintre aceste hoteluri ce fac cinste bizarului.

Top cele mai neobișnuite hoteluri pe care le-ai putea vedea:

Whitepod Hotel – Înfundat în misterul munților

Numit pe bună dreptate Whitepod Hotel, acest complex elvețian este alcătuit dintr-o adunătură de construcții cocoțate în vârf de deal și care amintesc de iglurile eschimoșilor. Deși ești liber să vii aici în orice perioadă a anului, experiența urcă pe culmile plăcutului iarna. Fiecare așezare este suficient de izolată încât să-ți ofere toată intimitatea de care ai nevoie pentru a te detașa de la viața de zi cu zi și a te conecta la aerul proaspăt de munte.

Jumbo Stay – Vindecă-te de orice teamă de zbor în acest Boeing 747

Atât cei familiarizați cu transportul aerian, cei care aspiră la o carieră în pilotaj, cât și cei care se tem de zbor, se vor simți primiți cum se cuvine la bordul hotelului din Stockholm. După cum probabil bănuiești, nopțile aici ți le vei petrece într-un Boeing 747 – 212B din 1976, momentan ieșit la pensie. Nu pierde din vedere faptul că singurele destinații spre care vei zbura din acest Jumbo sunt cele evocate de propriile-ți vise, așa că alege cu grijă gândurile de dinainte de culcare.

Împătimiții pilotajului sunt liberi să se bucure de confortul unei astfel de cabine, cu camere amplasate printre pârghii și cadrane. Iubitorii clasicului pot alege camera „obișnuită” a unui călător de la clasa întâi.

Henn na Hotel Nagasaki

Imaginează-ți un loc unde totul de la check-in până la transportul bagajelor este realizat de roboți și unde înlocuirea cheilor se face pe baza recunoașterii lor faciale. De fapt, vei vedea că gazdele tale robotice pot face orice, inclusiv să te țină informat.

Hotel de Glace – Un univers înghețat

Orice fantezie legată de gheață pe care ai avut-o vreodată (în viața de copil sau în cea de adult) poate fi pusă în aplicare la Hotelul de Glace din Quebec’s. O combinație absolut ghidușă de sculpturi îndrăznețe în gheață și lumini imaculate dau acestei așezări o frumusețe sclipitoare.

Și, deși cele mai multe lucru pe care le vei vedea și atinge aici, sunt sculptate în gheață, nu la fel stau lucrurile cu pătura și așternuturile tale. De fapt, dacă simți că tot ce te-nconjoară devine copleșitor peste umeri, înfățișază-te în zona de spa.

Hotelul Macara – La o aruncătură de băț de cer

După o renovare meticuloasă, această veche macara s-a deschis în 2014 sub forma hotelului de lux Faralda. Camerele se află la 50 de metri deasupra șantierului naval NDSM.

Cele trei apartamente ale hotelului, “Secret”, “Free Spirit” și “Mystique”, sunt mobilate într-o manieră extravagantă și au acces la un jacuzzi în aer liber. Dacă îţi place adrenalina, Farada îţi va pune la dispoziție tot ce trebuie pentru a putea face bungee jumping.

Knight’s Glamping – Cavaler pentru o noapte

Knight’s Glamping este o călătorie în Evul Mediu – o experiență pentru a face loc petrecerilor din jurul focului, sub clar de lună. Vei trăi o vacanță așa cum își trăiau viața cavalerii din vremurile demult apuse, omițând armura și calul de război.

Care dintre aceste hoteluri ţi s-au părut mai interesante? Ai știut de ele? În care ai dori să te opreşti? Lasă un mesaj pe pagina de Facebook Youth.md şi spune-ne!

Reporter: Erica Proțap

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă curiozități despre renumitul Muzeu Luvru!
Next Cinci modalități prin care îți poți crește audiența pe social media
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 2 =