[De la Psiholog la Tine] Descoperă Inteligența Emoțională la o sesiune de informare gratuită pentru tineri


inteligența emoțională sesiune de informare

E mai ușor să faci față problemelor, atunci când ai suportul unui psiholog. Un grup de tineri, participanți ai programului ActivePeace, urmează să realizeze o serie de interviuri De la Psiholog la Tine cu specialiști din domeniu și o sesiune de informare gratuită pentru tineri despre inteligența emoțională. Proiectul „Psihoeducația tinerilor în adaptarea la situațiile de criză” este o inițiativă ce te va ajuta să îți îmbunătățești cunoștințele despre inteligența emoțională, pentru a fi gata să înfrunți cu curaj situațiile stresante din viața ta!

În acest weekend va avea loc o sesiune de informare gratuită pentru tineri, despre inteligența emoțională. Dacă ești interesat să cunoști mai multe despre emoțiile tale, despre cum să le gestionezi corect, înscrie-te la acest link. Participând la instruire, vei avea ocazia să îți verifici nivelul tău de inteligență emoțională și vei avea parte de o interpretare individuală a rezultatelor! 

Evenimentul va fi moderat de către Diana Stavinschi – psiholog și co-fondatoarea Centrului de Cercetări Științifice în Psihologie.

Sesiunea va avea loc pe 26 septembrie 2020, ora 13:00, în format online. Locurile sunt limitate. Asigură-te că te-ai înscris din timp, pentru a nu rata acest eveniment de dezvoltare personală! Mai multe detalii despre conectare, vei primi cu 1-2 zile înainte de eveniment, prin e-mail. 

Urmărește pagina de facebook Youth.md și Asociația Studenților Psihologi PsyNation pentru a afla primul despre evenimentele care urmează!

Proiectul „Psihoeducația tinerilor în adaptarea la situațiile de criză” este realizat de un grup de tineri, în cadrul programului ActivePeace, cu scopul de a crește nivelul inteligenței emoționale în rândul tinerilor. Proiectul este realizat cu suportul EcoVisio și în parteneriat cu Youth.md, Asociația Studenților Psihologi PsyNation, Youth Association ASIST, Anticafenea Bălți și Centrul de Cercetări Științifice în Psihologie.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Agenția de Investiții angajează specialist principal al Direcției Promovarea Imaginii Țării
Next Centrul Media pentru Tineri recrutează voluntari – reporteri, videografi pentru emisiunea Abraziv
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 2 =