Crezi că e simplu să înveți copywriting?


Trebuie să scrieți un text comercial? Perfect! Aveți ocazia 40% din timpul unei lecții să scrieți texte și să primiți un feedback imediat de la trainer și alți participanți.

Când ? 15 Septembrie 2017,  Vineri

Telefon informaţii: 068 999 608; 060 889 089

Unde ? School of Business Communications

De ce aveți nevoie de un curs de copywriting?

Există o diferență mare dintre „a ști” și „a putea”. Este destul să citiți o carte bună despre copywriting ca să știți cum se scrie un text convingător. Dar va trebui să scrieți cel puțin zece texte de sine stătător ca să reușiți să scrieți unul bun. La fiecare lecție a cursului participanții vor discuta un nou format. Iar după asta vor îndeplini temele de acasă. Sau nu le vor îndeplini. Și în cazul acesta vor face flotări. La fel ca în armată. Timp de 8 săptămâni studenții responsabili vor învăța să scrie texte super tari, iar toți ceilalți cel puțin își vor imbunătăți pregătirea fizică.

Pe cine înregistrăm?

  • Specialiști în marketing. Fără abilități de scriere a textelor de calitate, marketologul își îndeplinește sarcinile doar pe jumătate. Credeți că e simplu să învățați copywriting? Nu, nu e simplu deloc. În schimb veți obține un instrument puternic, care cu siguranță va garanta calitatea marketingului pe care îl faceți.
  • Vânzători. Cumpărăm cu plăcere de la cei, care ne ajută să ne descurcăm cu proprietățile unui produs dificil. Pentru că ceea ce este evident pentru un vânzător, nu este simplu deloc pentru un client. De asta un email convingător este un mod sigur de transformare a celui care se interesează în cel care cumpără.
  • Freelanceri. Cei mai mulți dintre freelanceri primesc comenzile pe site-urile bursiere. De regulă, lucrează ca toți… Și bani primesc ca toți… Adică, puțini. La curs veți avea posibilitatea să învățați instrumentele și formatele necesare, dar și veți cunoaște cum să obțineți cei mai buni clienți.

Cine predă?

  • Igor Nisenboim este absolventul Școlii de Economie din Londra. Copywriter cu experiență de 8 ani. Scrie texte bune. Cel mai bine îi reușește să îi învețe pe alții să le scrie. Elaborează texte comerciale și predă copywriting pentru companiile din CSI și Europa. Printre clienți: Smartresponder, Videosecurity, Indelit, Stillferro, Automall, Daac-System, Grand Voyage, Eurolab, Доктор Борменталь, iLab.

Pe data de 15 septembrie dăm start cursului de copywriting pentru vânzători și specialiști în marketing.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Hai să sărbătorim împreună 65 de ani de CRICOVA !
Next Dacă ești o tânără cu vîrsta între 14 și 18 ani, înscrie-te la a treia ediție a cursului Grow me Up
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =