Participă la Education Network Conference și dezvoltă-te multilateral!


Pe 3 și 4 martie, Education Network Conference revine cu cea de-a III-a ediție, care promite multe surprize și activități interesante!

A devenit deja o frumoasă tradiție ca absolvenții programului de schimb FLEX din cadrul Consiliilor Americane pentru Învățământ Internațional să-și unească forțele cu Facultatea Urbanism și Arhitectură a Universității Tehnice din Republica Moldova și, cu sprijinul Guvernului SUA, să organizeze unul dintre cele mai utile și interesante evenimente din această primăvară- Education Network Conference.

Astfel, pe 3 și 4 martie planifică-ți să petreci două zile pline de sesiuni informative alternate cu exemple practice, într-o atmosferă frumoasă, creată de tineri dornici de a se dezvolta(așa ca tine).

Te mai întrebi încă de ce să vii la conferință? Iată câteva motive importante, credem noi:

  1. – vei afla care sunt instrumentele de a-ți descoperi capacitățile și a lua decizii corecte în cariera profesională;
  2. – vei cunoaște istorii de succes ale unor personalități marcante din Moldova, așa cum sunt Alexandru Bordea sau Doru Curoșu;
  3. – vei afla secretele susținerii examenelor ca TOEFL/SAT/IELTS și a altor teste internaționale;
  4. – vei participa la activități privind educația non-formală, leadership, public speaking;
  5. – vei interacționa cu oameni de succes din țară;
  6. – îți vei crea o rețea solidă de contacte;
  7. – vei face cunoștință cu absolvenți ai programelor de schimb academic și cultural;
  8. – vei învăța mai multe despre importanța voluntariatului.


Așadar, dacă ești elev în clasa a IX sau deja ești în treapta liceală, vrei să-ți dezvolți potențialul de lider și ți-ai dori să faci o alegere corectă în carieră, atunci nu ezita să participi! Aplică până pe 28 februarie, completând formularul, pe care-l găsești
aici.

Sesiunile vor avea loc în limbile română și engleză, între 10:00 și 15:00, la Facultatea Urbanism și Arhitectură, Bl. Dacia 39, blocul 9. Nu se percepe nici o taxă de participare. Organizatorii asigură participanții cu gustoșenii, materiale auxiliare și câte un certificat de participare!

Răspunsurile la întrebările despre conferință, pot fi aflate aici: flexalumni.moldova@gmail.com sau pe pagina de facebook Education Network Conference și FLEX Alumni Community in Moldova.

Te provocăm să fii activ!

Previous WEDO DGTL caută sales manager
Next Află care sunt umbrele jurnalismului de la cei cu mai multă experiență la 7 Shades of Journalism

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *