Vino la o întâlnire de suflet cu „sculptorul de voci” din România, Andrei Țigănaș

andrei tiganas, dictie, seminar, oportunitate, autoguvernarea STUDENTILOR usm

Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova te învită la un eveniment, unde vei putea afla secretele oratoriei și dicției de la Andrei Țigănaș, un adevărat specialist, care lucrează de peste 13 ani în radio, televiziune și prezentări publice.

Antrenorul tinde spre o comunitate formată din oameni care transmit energie, forță și pasiune atunci când vorbesc. Astfel, ASUSM îți propune să-ți dedici un pic din timpul tău, pentru a afla și deprinde tehnicile prin care să-ți poți „conduce” vocea.

Vino să-ți îmbunătățești dicția, puterea vocii tale, intonația și tot ceea ce te ajută să devii atrăgător în fața unei persoane sau unui grup de oameni.***

„Fii stăpân pe vocea ta” va avea loc într-o zi de miercuri, mai exact pe 19 septembrie, la ora 13:00. Evenimentul se va petrece în sala de curs 141, care o poți găsi la etajul 1, în blocul central (C) al Universității de Stat din Moldova.

Crede că limba și vocea ta poate fi mai frumoasă! Fă acest scop realizabil!

Notă: Evenimentul se adresează studenților Universității de Stat din Moldova și face parte dintr-o serie de întâlniri cu specialiști ai diferitor domenii.

Pentru detalii: 067406235 – Irina.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ziua Europeană a Donării și Transplantului de Organe este marcată pe 13 octombrie. Vezi programul evenimentului
Next Participă la Experts Battle și află dacă sunt sau nu reguli în promovarea afacerii
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 2 =