Implică-te în activități și la sporirea comunicării dintre APL și comunitate


activitati

Centrul de Informare și Resurse „Pro Bono” organizează o serie de evenimente la Tohatin ce au scopul să faciliteze comunicarea activă dintre comunitate și primărie, la nivel local.

Astfel, timp de trei zile, 10 – 12 iulie, cetățenii și primăria vor fi implicați în activități comune ce ar permite atât îmbunătățirea comunicării dintre aceștia, cât și oferirea de soluții practice unde și cum pot dezvolta inițiative comune, pentru localitate.

Vineri, 10 iulie, cetățenii vor descoperi „Primăria, la un click distanță”. Reprezentanții primăriei și ai consiliului local, vor răspunde la întrebările cetățenilor, vor veni cu actualizări și îi vor motiva să se implice și mai activ în procesul decizional.

Sâmbătă, 11 iulie, comunitatea, cot la cot cu reprezentanții primăriei Tohatin și partenerii comerciali, vor fi antrenați într-o activitate de salubrizare în localitate (respectarea tuturor cerințelor), iar duminică, 12 iulie, cu suportul Primăriei din localitate și datorită suportului voluntar oferit de o tânără artistă, va fi inițiat procesul de decorare a Centrului de Tineret TohaTEEN HUB. Totodată, membrii structurii vor prezenta care sunt cluburile de interes unde se pot implica tinerii și cum pot veni cu propuneri de inițiative către primărie, astfel încât acestea să fie susținute.

Alte informații relevante despre activități și orar găsești pe paginile evenimentului ale organizatorului.

În cadrul proiectului pe care îl implementează cu suportul Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer, CIR Pro Bono optează pentru cooperarea suficientă dintre APL și locuitorii comunei Tohatin, și respectiv pentru implicarea comunității locale în rezolvarea problemelor din comună.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în cadrul Proiectului „Sporirea participării civice în procesul decizional în satul Tohatin”. Conținutul acestuia este responsabilitatea exclusivă a Proiectului și nu reflectă neapărat opinia oficială a Uniunii Europene.

Previous API lansează un program de profesionalizare multimedia pentru presa regională
Next Participă la Școala online de dezvoltare personală și antreprenoriat organizată de America House
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *